Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

    Tere.
    Soetasin hiljuti uue, ilma eraldi toitejuhtmeta 2TB 2,5" Samsungi HDD ketta (kaasa tuli USB2/miniUSB kaabel). Kui ühendan PC'ga, töötab kõik õlitatult, kuid kui ühendan kaasa tulnud toite/andmeside USB-kaabliga teleriga, siis teler justkui ei ühenduks piisavalt. Just "piisavalt", sest korraks tuleb teleri ekraanile "USB kaabel ühendatud" ja ketta indikaatortuluke hakkab järjepidevalt vilkuma, nagu andmevahetus toimuks, aga teleri ekraanile ei teki USB kaabli ikooni, nagu mu vanemal toitejuhtmega Samsungi 2TB ketta ühendamisel teleriga, tekib.
    Olen juba proovinud ka USB-hub'i varianti, milles ühendasin hub'i eraldi toitejuhtmega, et toitevaevust teleka suhtes korvata (lugesin välismaistest foorumitest, et et ilma toitejuhtmeta HDD'ede USB-kaabli side pole osade telerite jaoks lihtsalt piisavalt tugeva toitega, et teleriga ühendust luua), aga see ka ei töötanud.
    Telekas on HCS 40LED620, kuid ma eeldasin, et teleris ei tohiks probleem olla, sest mu vana 2TB'ne Samsungi ketas töötab selle telekaga. Ainuke vahe on selles, et vanal Samsungi kettal on lisaks USB kaablile ka eraldi enda toitekaabel.
    Oskab keegi nõua anda, kuidas ma selle ketta teleriga ühendatud võiks saada?

    Tänan.
    Lisatud failid
    viimati muutis kasutaja MaryJaneHolland; 05 m 2016, 14:32.

    #2
    Vs: Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

    Äkki on võimalus proovida Y-kaabliga, saaks voolu võtta kahest USB pesast? Sest HUB-i peale ei saa ka mitte alati kindel olla.

    Comment


      #3
      Vs: Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

      Mõlemal kettal sama failisüsteem?
      FAT32 / exFAT / NTFS / ...

      Comment


        #4
        Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

        See oleks ideaalne, aga mul on kahjuks ainult üks USB2 ava telekal... Aga lisaks veel 2 HDMI ava. Kas see poleks võimalik, et leiaks Y-kaabli, millel miniUSB otsik hargneb üheks USB2 ja üheks HDMI kaabliks? Või see lihtsalt ei ühenduks?

        Esmalt postitatud virgonur poolt Vaata postitust
        Mõlemal kettal sama failisüsteem?
        FAT32 / exFAT / NTFS / ...
        Uue HDD 2,5" ketas on exFAT ja vana ketas (http://www.hinnavaatlus.ee/products/...¤lised/318859/) on NTFS.
        Seega, kui vana töötab NTFS-failisüsteemiga, siis ongi viga selles, et uus exFAT-failsüsteemiga ei sobi telekaga? On seda võimalik kuidagi ümberformaatida või muuta?
        viimati muutis kasutaja Scott; 05 m 2016, 21:56. Põhjus: järjestikpostitused kokku

        Comment


          #5
          Vs: Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

          Leitsin lahenduse.
          Probleem seisnes vales failisüsteemis - ketta default süsteem oli exFAT aga minu teler tunnistab nähtavasti vaid NTFS-süsteemi. Üritasin enda arvutis täis-formaatida Cumputer folderis parema klõpsuga "Format", kasutades "Quick Format" võimalust, kuid see ebaõnnestus ja siis tegin vea - tõmbasin lihtsalt USB2 kaabli mis arvutit ja HDD'd ühendas, arvutist välja ja see resulteerus sellega, et HDD muutus senisest exFAT failisüsteemist RAW-süsteemi ja peale seda ei olnud võimalik enam lihtsalt formaatida. Proovisin veel Command Prompt'i kaudu formaatida (administraatorina), kuid ka see ei töötanud, mille järel leitsin Youtube video (https://www.youtube.com/watch?v=e3xle2oFvRo) kaudu programmi nimega MiniTool Partition Wizard 9.1 (https://www.partitionwizard.com/). Tõbmasin selle tasuta versiooni alla, installisin (ei mingeid viiruseid ega bug'e), lähtusin video juhistest ja SEE lõpuks töötas, muutes HDD RAW-süsteemist, NTFS-süsteemi. Ühendasin teleriga ja teler tundis HDD ära.
          Tagasivaadates soovitaks kõigile teistele, kellel tulevikus sama probleem on ja seda siin lugema juhtuvad, ültse Computer folderi kaudu formaatimise proovimine vahele jätta ja kohe MiniTool Partition Wizardi kasuks otsustada, sest see tegi oma töö paari minutiga, mil Computer folderist arvutis formaatida üritades, lasin formaatimisel käia kahel korral 10+ tundi ja ainus, mis tulemuseks sain, oli see et protsess aegus ja lõpuks muutus "not responding" staatusesse.
          Tänud kõigile, kes vastasid.

          Comment


            #6
            Vs: Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

            Windowsis on juba olemas Disk Management, millega saab põhjalikumalt formaatida ja partitsioone luua, ilma kolmanda poole programme installimata.

            Whether you're installing a brand-new drive or wiping an old one clean, formatting a drive is a basic maintenance task you should know how to do. Luckily, Windows 7 and 8 make this pretty easy.


            Linuxis teeb sama GParted. Saab muude opsüsteemidega ka kasutada. http://gparted.org/
            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
            ATiP1pN4XeM

            Comment


              #7
              Vs: Samsung 2TB HDD 2,5" ja HD-teler

              Lõpetuseks RTFM

              Comment

              Working...
              X