Teade

Collapse
No announcement yet.

HDMI to VGA mure

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    HDMI to VGA mure

    Paigaldasin suure saali lae alla projektori ning kuna vga juhe tuli 25 m pikk, sai ka võimendus vahele pandud. Asi toimib hästi. Kuna uuematel arvutitel ei pruugi olla enam vga väljundit, sai soetatud kohe ka hdmi to vga konverter. Seegi toimib veatult. Kui aga konverteri otsa sai pandud Blueray mängija originaalfilmiga, signaal enam läbi ei läinud. Panime läpaka, signaal jooksis, blueray hdmi -st aga signaal läbi ei jookse. On kellelgi mõtteid, miks arvuti hdmi-st läheb signaal läbi aga blueray hdmi-st mitte? Ette tänulik!

    #2
    Vs: hdmi to vga mure

    Bluray paneb hdmi-sse hdcp signaali kaasa mis paneb pildi lukku kui vastuvõttev seade pole hdcp compliant. Kui projektoril ja bluray-l on component otsad siis saab nende kaudu näidata. Uuematel mängijatel on see muidugi ülim haruldus.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

    Comment


      #3
      Vs: hdmi to vga mure

      Midagi sellist kahtlustasin.. Aga kui hdmi signaal käib konverterist läbi, tehakse vga-ks, kas siis hdcp ära ei kao? Või on küsimus juba blueray mängijas endas? Kui vastust ei tule (ja mingi konverteri julla ei saagi vastust anda),paneb blueray ise pildi kinni? nii vist oleks see asi? Ja sinna parata ei anna vist midagi?

      Comment


        #4
        Vs: hdmi to vga mure

        Midagi sellist jah, kui mängija ei saa juhtme teisest otsast vastust siis pole tal volitust pilti välja saata.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

        Comment


          #5
          Vs: hdmi to vga mure

          Millise hdmi to vga konverter'iga tegu on? otsin omale sellist mis töötaks nii PC kui Raspberry pi'ga

          Comment


            #6
            Vs: hdmi to vga mure

            Mingid vanemad (v1.3*) HDMI splitterid võtsid vahele pannes selle kaitse maha.

            Comment


              #7
              Vs: hdmi to vga mure

              Täpselt ei tea, kuid neil HDMI-VGA muunduritel on sees ju uusim HDMI vastuvõttev chip, mis vastab saatjale nagu vaja ja võtab signaali vastu, dekrüpteerib ja muundab tavaliseks 3 kanaliseks digital datavooks. Edasi teeb teine chip teeb lihtsa DA muunduse. On ka integreeritud valmischip kuid sees käib ikka samamoodi. VGA signaal (ka komposiit) ei sialda mingit krüpteeringut.
              Jagajates käib asi samamoodi, ainult et digital datavoog muundatakse HDMI-ks tagasi, aga nüüd on chipi tootja enda asi kas ta viitsib krüpteeringu lisada või mitte. USA-sväidetavalt need hiina tootjad kes krüpteeringu on ära unustanud ei tohi oma tooteid maale tuua.

              Comment


                #8
                Vs: hdmi to vga mure

                Võtsin pildiotsingust suvalise/esimese.
                HDMI to VGA Converter Audio & Video Black, HDMI, HDMI to VGA Converters, Dongle Range, HDMI Converters, Convert To VGA, Adapter / Converter, 1920x1200@60Hz, HDMI to VGA @ LINDY. The UKs leading HDMI Cable, USB Cable and FireWire Cable supplier. Also supplies connectors, switches and adapters, VGA Cables, DVI Cables, AV Cables and Network Cables.

                Please Note: This product does not support HDCP protected signals
                Seega enne ostu tuleb lugeda/otsida tootja kodukalt infot.

                E:

                Sellel näiteks tundub VGA pistik teises otsas olevat, kas sealt tulev signaal aga projektorile sobib, see on juba teine teema.
                viimati muutis kasutaja A.S.; 22 m 2015, 09:59.

                Comment

                Working...
                X