Teade

Collapse
No announcement yet.

Toshiba TFD70W42 LCD TFT

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Toshiba TFD70W42 LCD TFT

    Mul autol on originaal navi millel on Toshiba TFD70W42 LCD TFT paneel. Kuna see navi on suhteliselt mõtetu, uusi kaarte meie piirkonnale pole ning vanematel pole võimalik Eesti aadresse sisestada siis võtsin selle autost välja. Mõte oleks nüüd uurida kas seda LCD paneeli saaks kasutada mõne LCD kontrolleriga millel levinud HDMI, VGA vms sisendid.
    Netist kahjuks datasheeti vms leidnud ei ole. Ainukesena on originaal ekraani Service Manual kuid seal olev ühendus ei tundu ühtivat ühegi levinud 30pin LCD paneeli ühendusega.
    Loodetavasti on kellelgi rohkem ettekujutust kuidas LCD paneelid töötavad ja oskab minig suuna kätte näidata või siiis kinnitab, et teha pole midagi.

    Paneeli tahaks kasutada samas autos, et näiteks arvuti või telefon sinna külge ühendada samas välimuselt oleks kõik auto originaal.

    #2
    Vs: Toshiba TFD70W42 LCD TFT

    Suuremad, monitoride sees elavad paneelid ühilduvad reeglina mõne variandiga LVDS-ist. Kas võiksed ka, seda ei tea. Kui jah, siis.. ebays on selleks tarbeks kontrollereid palju, mis VGA või HDMI või DVI on valmis LVDS_iks keerama. Nii et jõudu googeldamisel.
    Toidan trolle!

    Comment

    Working...
    X