Teade

Collapse
No announcement yet.

Funai LH850-M32 telekas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Funai LH850-M32 telekas

    Vanematele vaja soetada telekas, üle 32´ pole vaja. Silma jäi selline http://www.anttila.ee/webapp/wcs/sto...ProductDisplay
    Funail saab garantiid 5 aastat ja hind ka väga hea, seepärast just funaid hetkel ongi vaadatud. Kuskilt ei loe välja kas antud teleril ka kaardipesa olemas on, äkki tulevikus vaja kaartki sisse lükata. Või on neil digituuneriga telekatel kõigil kaardipesa olemas? Mida üldse funai teleritest arvata?

    #2
    Vs: Funai LH850-M32 telekas

    http://www.funai.eu/_funai_eu/UserFi...hp?id=90&att=1 kasutusjuhend. http://www.funai.eu/_funai_eu/UserFi...hp?id=90&att=2 andmeleht.

    CA ehk moodulipesa on olemas (kaardipesa on digiboksil, kuhu ainult vaatajakaart käib, teleril on vaatajakaardi sisestamiseks Conax-moodulit vahele vaja).
    Ainult DVB-T ehk õhukaudne digi; kaabel-tv korral vaja digiboksi.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

    Comment


      #3
      Vs: Funai LH850-M32 telekas

      Vaatama hakatakse esialgu ainult Eesti tasuta kanaleid. Hiljem äkki tahetakse ja pole võimatu, et tulebki näiteks zuum tv peale üle minna, aga eks siis saab conaxi mooduli juurde osta. Tänud!

      Comment


        #4
        Vs: Funai LH850-M32 telekas

        suures kirjas on MPEG4 tüüner,aga kui peenemat teksti uskuda,siis ainult MPEG2 (ehk soome)tüüner.
        nii et kumba rida uskuda?

        Comment


          #5
          Vs: Funai LH850-M32 telekas

          Mul tekkis sama küsimus, funai kodukat vaadates on seal kirjas sama moodi, tont seda teab kumb siis on. http://www.funai.ee/_multilang/et/TOOTED/cid,67,pid,575
          Vaadates sama, aga väiksemat mudelit http://www.funai.ee/_multilang/et/TOOTED/cid,66,pid,573 , siis sellel on vastupidi kirjas, üleval mainutud, et olemas MPEG4 tuuner, all andmetes aga MPEG2 tuuner, ju siis neil mõlemad olemas. Scott-i antud linkitel ka kirjas, et MPEG4.
          viimati muutis kasutaja Ufonaut21; 17 m 2011, 19:06.

          Comment

          Working...
          X