Teade

Collapse
No announcement yet.

Kellelgi kogemusi SONY KV-32LS65 telekaga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kellelgi kogemusi SONY KV-32LS65 telekaga

    Hetkel kasutusel 4:3 ekraaniga 29" CRT, mille pilt tavaresolutsiooni pilti vaadates igati hea. Viimasel ajal ainult häirima hakanud see, et põhiliselt vaadatavad kanalid hakkavad üha enam 16:9 formaadis pilti näitama ja 4:3 ekraanilt seda natuke halb vaadata. Nüüd oleks võimalus üks kasutatud laiekraan SONY KV-32LS65 muretseda. Kahjuks konkreetse teleka pilti pole veel näha õnnestunud aga oskab keegi kommnteerida konkreetset sony teleka pildikvaliteeti? Tegu päris mitmete aastate vanuse telekaga... kui suur oht on võimalikeks tehnilisteks probleemideks?
    Mõttes on mõlkunud ka päris uue LCD või plasma teleka muretsemiseks aga nende pilt vähemalt minu silmis tavareolutisooni puhul CRT-ga võrdlust välja ei kannata ja tavatelekanalite HD resolutsiooni laialdase levikuni läheb veel nii mõnedki aastad aega.
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    Vs: Kellelgi kogemusi SONY KV-32LS65 telekaga

    Tegemist peaks olema sony Trinitron televiisoriga, kui ma ei eksi. Neid kineskoope peetakse koopide vallast ühtedeks parimateks, seega ka odavamate (alla 10k.-) plasmadega/LCD'dega on võrdlus kohatu.
    Endal teine mudel samast seeriast, kv32FX68E. Hetkel väga rahul ja niipea vahetusel ei ole mõtet, kuna lähima 5 aasta jooksul eesti kanalitelt kindlasti HD versiooni oodata ei ole, hea kui saaks normaalse SD tasemelegi. Ei räägi ainult DVB-t kaudu kokkupakitud jurast vaid ka satelliidi kaudu edastatavast eesti kanalitest. Vahe tuleb sisse kui näiteks võrrelda SD kvaliteediga saksa kanaleid.

    Tehnilisi viperdusi ei ole ühtegi kogenud, samas pilt tuleb ette 5 sekundilise viivitusega.

    Comment


      #3
      Vs: Kellelgi kogemusi SONY KV-32LS65 telekaga

      Teemaalgataja jaoks võibolla on info hiljaks jäänud, kuid vaatasin juhuslikult ühe oma teleka taha ja see on täpselt KV-32LS65E. Mida öelda... Hinne 5+ Pilt ülihea. Kõikidel Sonydel on head pildid niipalju kui on neid ette tulnud, ise oman kolme Sony trinitroni 21, 29 ja 32 tollise ekraaniga, kõik need töötavad ideaalselt, pildid 5+ kõigil, katki midagi ei lähe, vanad juba on kuid ära visata pole mingit põhjust, leiavad täiesti rakendust. Kui ruumi teleka paigaldamiseks jätkub siis see 32 sony annab kõikidele kuni paarikümnetuhandestele lcd teleritele pika puuga, v.a. juhul kui vaadata blu-rayd full hd-s. Pika puuga saavad ka kõikide teiste tootjate CRT telerid, pildi kvaliteedivahe on suur.
      Kui konkreetne teler ei ole defektse kineskoobiga, siis Sony CRT teleri ost on kindla peale minek ja kahetseda ilmselt ei tule.
      Minu arvates Sony trinitron kineskoobiga võrreldavat pilti suudavad anda 30 tuhat ja rohkem maksvad uued telerid, kuid asi on kindlasti maitses.
      viimati muutis kasutaja Cartman; 02 m 2010, 23:09.
      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

      Comment

      Working...
      X