Teade

Collapse
No announcement yet.

Ei saa kätte digi tasuta kanaleid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Ei saa kätte digi tasuta kanaleid

    Telekaks on Sony KDL-40W4000, leping on sõlmitud Starmaniga. Olen viimastel kuudel vaadanud ainult digilevi kaudu seda ühte vaba ETV kanalit, mille telekas digikanalite otsinguga leidis. Panin ta nüüd aga uuesti otsima, aga ta ei leia teisi tasuta kanaleid (Kanal 2 jms.), kuid ETV-d näitab endiselt. Pärast otsingut ütleb, et leidis mingi arv kanaleid, aga kui valin nimekirjast näiteks kanal 2, siis ütleb, et selected programme is not tuned. Ei saa aru...

    Starmani digiboks on taha ühendatud, aga seda pole ma kasutanud ammu, sest pilt on lihtsalt nii kehva.

    Milles võiks olla probleem?

    #2
    Vs: Ei saa kätte digi tasuta kanaleid

    Jutust koorub välja, et tegemist on Starmani kaabeldigi teenusega.

    Kui on Starmaniga leping, Starmani kaabel telekal küljes ja vaatajakaarti koos kaardilugejaga teleri CI-pesas ei ole, siis ongi digitaalselt näha vaid ETV, kõik teised on lukus. Kaart peaks Sul olema praegu selles Starmani digiboksis. DIGILEVIga pole see kuidagi seotud, seda brandname´i kasutatakse ainult õhus levivate 5 tasuta kanali kohta.

    Kui tahad Digilevi vabakanaleid näha, pead Starmani kaabli teleri küljest ära võtma ja oma detsimeeterantenni katusele panema. Uus DVB-T kanaliotsing tuleb ka teha. Starmanile pole siis kuumaksu ka vaja maksta.

    Ja mismoodi Starmani digiboksi pilt kehv on? Pilt kas on või ei ole. Mis digiboksi mark on?
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

    Comment


      #3
      Vs: Ei saa kätte digi tasuta kanaleid

      Aitäh, sain targemaks. Elan kortermajas, seega antenni katusele ei saa panna.

      Minu arust on Starmani digipildi kvaliteet halb. Tasuta ETV pilt on parem kui digiboksi oma ning mingi hetk hakkasin vaatama analoogpilti, sest see oli parem. Kvaliteedi erinevus ilmnes näiteks siis, kui inimene ekraanil kiiresti liigub. Starmani digipildiga jäid värvid ja varjud nö järele lohisema jne. Boks ise on Humaxi oma.

      Comment


        #4
        Vs: Ei saa kätte digi tasuta kanaleid

        Euroliidus on keelatud takistada informatsiooni vaba liikumist, avalik-õigusliku telekanali vastuvõtuks vajaliku antenni mittelubamine seda just teeb. Mida võib majaperemees teha, annab suunised mis tingimustel tuleb antenn paigaldada. Kui ta pole ise tulnud selle peale et suvalise antennirägastiku vältimiseks paigaldab ise ühe kollektiivantennisüsteemi siis on ise süüdi. Seadus ei kohusta teda seda tegema, küll aga ei tohi keegi keelata kui inimene tahab tasuta vaadata ETV'd/ETV2'te.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

        Comment


          #5
          Vs: Ei saa kätte digi tasuta kanaleid

          Selles mõttes tõesti on boksiga pilt kehv, eriti kui SCART-ühendusega LCD-teleri küljes. Samuti on teleri pildiprose uuem ja parema kvaliteediga kui Humaxil. Võid ju Starmanist kaardile mooduli osta, sest kuumaksu digipaketi eest Sa vist maksad, kui kaart boksis on. Siis pole boksi vaja ning saad kõik teleriga ära näha.

          Antenni osas on OSX vajaliku öelnud.
          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
          ATiP1pN4XeM

          Comment

          Working...
          X