Teade

Collapse
No announcement yet.

HD video telekasse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HD video telekasse

Tere.
    Plaan selline, et tahaks vaadata kasvõi HD demo videosid telekast, kuid ei oska kusaglt otsida neid videosid. Torrentiga ma kunagi proovisin midagi tõmmata kuid ei tulnud eriti midagi välja. Telekaga ühendamine pole probleemiks. Ega telekas nt mälupulgalt ise vist ei loe välja sellist faili (vähemalt sony bravia vist)? See oleks kõige lihtsam variant vaatamiseks.
    Aga jh. Esmalt ikka oleks huvitatud sellest, kust saaks neid videosid. Äkki postitate mõned lingid siia?
    Tänud

Vs: HD video telekasse

No näiteks siin päris palju klippe http://www.highdefforum.com/high-def...clip-list.html , või http://www.nasa.gov/multimedia/hd/index.html, google muidu abiks

Comment

Mr. Google jagas mulle ainult mingit saast lehtesid. Sealt ma küll ei osanud midagi leida.Igal pool oli nagu terve albumite kaupa neid videosid aaga kui alla tõmbama hakkad loobib igal pool error

Comment

Esmalt postitatud muad100 poolt Vaata postitust
        Mr. Google jagas mulle ainult mingit saast lehtesid. Sealt ma küll ei osanud midagi leida.Igal pool oli nagu terve albumite kaupa neid videosid aaga kui alla tõmbama hakkad loobib igal pool error

Siin on mõned päris norm samplid:

Comment

This site was created for the sole purpose of allowing you to easily download HD (High Definition) movie trailers. Our goal is to provide easy to access HD movie trailers, where you can download the trailer or stream it directly, watch it on your own time whenever you want, and on the device and screen of you preference. We carry 480p, 720p, and 1080p HD Trailers in QuickTime format (*.mov), Windows Media Video format (*.wmv), and even MP4 format (PlayStation 3 support).

Comment

Sony uuemad telerid oskavad mälupulgalt lugeda ainult AVCHD formaati, ehk formaati, milles salvestavad Sony HD videokaamerad.
            HD video vaatamiseks telerist on sul vaja vastava toega meediamängijat: WD TV, Popcorn Hour, Xtreamer vms.
            Ripitud bluray filme, seriaale ja saateid kuni 1080p resolutsiooniga on torrentist saadaval küllaga, otsi näiteks märksõnadega mkv või x264.
            Leiab ka rippimata filme, aga 50 giga on veidi jörm ühe faili kohta.

Comment

Working...
            X