Teade

Collapse
No announcement yet.

Vene telekale arvutist pilt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vene telekale arvutist pilt

    Kuigi ma ise elektroonikast eriti palju ei jaga, olen aru saanud, et oma Rubin telekasse ei saa läbi teleka küljes olevate pesade mitte mingi valemiga arvuti videokaardist pilti viia.
    Ainukesed "augud", mis telekal on, on 5p audio DIN (sellest sai vanasti lintmakile muusikat lindistatud ), "kõrvaklapiauk" ja antennipesa.
    Kas on suur ettevõtmine joota kusagile (teab keegi, kuhu?) mingi (teab keegi, missugune?) pesa, kuhu saaks siis videokaardist tuleva signaali saata?

    Ette tänades

    #2
    http://www.radioman.ru/shem/other/auto_nch.shtml
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

    Comment


      #3
      Peale videosisendi on vaja ka ikkagi vastav videokaart arvutile,millel on Video-Out ja veelparem kui ka Video-IN.Markeeringutes on nad VIVO-d.Teleka videosisendist jääb väheks. 8)

      Comment


        #4
        Videosisend osta parem poest-mõnikümmend krooni.Mu meelest ei tasu tegemist.Arvuti TV-kaardist tulevad otsad pead sel juhul kokku ühendama,heledus läbi kondeka.Vaata,siin foorumis on sellest ka juttu olnud.http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html Kuidas vene telekas sellesse signaali suhtuma hakkab,ei oska ennustada.Ma oma Samsungiga olen näiteks selles suhtes väga rahul.Vene telekat aga ei või iial teada.   Proovida tasub aga ikka.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

        Comment


          #5
          Originally posted by mogo@Sep 5 2003, 22:38
          Videosisend osta parem poest-mõnikümmend krooni.Mu meelest ei tasu tegemist.
          Kus neid videosisendeid müüakse ?
          Võiks olla automaatse lülitiga, et kui signaal tuleb siis lülitub ise telekalt arvutile ümber.

          Comment


            #6
            kõige llihtsam on nii ...kui videomakk olemas lase videokaardist signaal videomakki ja sealt rgb-ga edasi oma telekasse ...telkust otsid vastava sageduse ja ongi kõik . kui videomakki poloe on teine teema jah . aga mina tegin kunagi nii ...sai filme vaadatud isegi ja pold häda kedagi ..edu

            Comment


              #7
              Sai palju lihtsamalt - läbi ümberlüliti komposiitsignaal sisse viidud. Telekas õnneks oskas PAL süsteemi. Huvitav kas siis on kah mingi variant kui telekas ainult SECAM süsteemi oskab ?

              Comment

              Working...
              X