Teade

Collapse
No announcement yet.

Videokaamera "Tõkked"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videokaamera "Tõkked"

Probleem selles, et kaamera ei filmi ühtlaselt, st filmimise käigus nagu lint jäeks hetkeks seisma (kuulda on ) ja siis hakab jälle käima, Lindi vedaja nagu jäeks korraks filmimise ajal seisma ja siis hakkab jälle vedama. seda umbes 2-3 sek. intervalliga. sisse käivad mini dv kassetid. Panasonic nv-gs3.
    kõik muu on ok. Milles võib viga olla, kuidas viga leida.

edit: ja kui kaameraga linti maha mängida siis kah sama jama, üks tunnus võib olla veel kui masin soojeneb siis hakkab see jama.
    viimati muutis kasutaja Voltag; 24 October 2007, 13:22.
    Pluss on massis ja kõik on sassis

Vs: Videokaamera "Tõkked"

Mingi iseeneslik "interval recording"

Kui maha mängid, siis tekib vahepeal mingi säbru, või lihtsalt "hüppab" ühelt kaadrilt teisele...justnagu oleksid salvestamisel REC nuppu kaks korda kiiresti vajutanud?

Ei ole ma sellisest veast küll enne kuulnud
    Kassettide vahetamine ei aita? Kui oled äkki odavale kassetile sada korda peale salvestanud, on lint veninud ja igasugu huvitavat võib juhtuda..

Comment

ühesünaga kui salvestab ja maha mängib siis on see jama. Ise arvan et mingi vedav ahel on "sooja saanud", lindile jäävad need katkestused sisse ja kui maha mängid sis tuleb veel neid pause.

linte olen vahetanud- pole midagi muutunud.

Comment

olen veendud et kui masin soojaks läheb siis tekib see probleem ja mida kauem käib seda tihedamalt katkestab.

Comment

Working...
        X