ma eriti palju telekat ei vaata ja rahulduksin täiesti ETV'ga, mida sooviksin siis arvutist vaadata. Muidest TV3 ja kanal2 pidid ka saateid digitaalkujul 2007 aasta sügise jooksul edastama hakkama. Mure on aga selles, et ma elan Tallinnas Nõmme kandis ja küllaltki madalal ning puudega ümbritsetud kohas- seega kardan, et ennem Kristiine saatja avamist(ka võibolla juba 2007a) ma arvatavasti selle toaantenniga ETV digitaalsignaali kätte ei saa. Samas ei tahaks ma ennem DVB-T vastuvõtjat ära osta, kui pole kindel, et seda kasutada saan. Teine võimalus oleks kasutada maja katusel olevat detsimeeterantenni, kuid kuidas ma tean, kas kanal E45 on võimendatud või pole seal mingeid filtreid vms? Kas selleks peab katusele minema ja antenni ning antennivõimendi pealt lugema või saab ka kuidagi kavalamalt mõõta(on selleks mingid spetsiaalsed mõõtevahendid)? Tahaks selle asja enda jaoks ennem selgeks teha, sest kui ma juba antenni või antennifiltrit vahetama peaksin, siis lükkaksin vist selle DVB-T projekti edasi.
Lisaks oleks huvitav teada, et millistel kanalitel Eestis sideamet laseb televisioonil levida? On need E5 - E69? Tegelikult on see ka seadme valimisel vajalik teada, millistes sagedusvahemikes ta Eestis töötama peab.
ette tänades!
Lisaks oleks huvitav teada, et millistel kanalitel Eestis sideamet laseb televisioonil levida? On need E5 - E69? Tegelikult on see ka seadme valimisel vajalik teada, millistes sagedusvahemikes ta Eestis töötama peab.
ette tänades!
Comment