Teade

Collapse
No announcement yet.

NOKIA SN71L1 mure

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    NOKIA SN71L1 mure

    Pealkirjas siis mainitud telerimudeliga on niisugune probleem, et sisselülitamisel kineskoobi heledus suureneb kiiresti ja lõpuks lülitub teler iseenesest välja, ning heleduse tippfaasis käib kineskoobilt läbi, vertikaalsuunas, ekraani keskelt eriti helendav triip-ja seejärel on teler jälle väljas-sisselülitades kordub sama uuesti. On keegi sellise murega kokku puutunud? Kui midagi programmeerima ei pea siis saan ilmselt ise hakkama, hetkel ei ole aga vajalikke mõõteseadmeid, veel küsimus targematele telerimeestele-mille tarbeks sel teleril SERVICE pesa on? Otse programmeerimiseks või mingi hoolduse tarbeks? Kas üldse on mõtet selle teleri remondil, muidu ise ta veel korralik, vähemalt oli enne rikkiminekut-pilt oli täitsa rahuldav.

    Oleks tänulik kui keegi oskab aidata või remondiks niisugust telerit.

    #2
    Vs: NOKIA SN71L1 mure

    vaata plaat altpoolt üle.eriti suurte kondensaatorite(realaotuses)alt.siis veel kaadrimikroskeem serva peal radiaatoril,ja stabilisaator teises serval oleval radiaatoril.neil kipuvad jalad tinast lahti minema.

    Comment


      #3
      Vs: NOKIA SN71L1 mure

      Olgu nii-vaatan.

      edit: Niipalju kui uurisin siis niisugust viga ei paista olevat! Ootan järgmisi soovitusi-vöi ehk on möni pakutud variantidest ehk hoopis läbi-väljastpoolt paistavad esialgu ilusad, pölemise jälgi ka ei paista-

      Vabandage kirjavigu!
      viimati muutis kasutaja GU49A; 17 m 2007, 04:34.

      Comment

      Working...
      X