Teade

Collapse
No announcement yet.

SAT-TV komplekt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    SAT-TV komplekt

    Tahaks osta endale odava SAT-TV komplekti millega neäks Astra pealt tasuta kanaleid (Rtl, Rtl2, Pro7,Vox, Viva jne) ning otsisin komplekte. Leidsin järgmised. Milliseid soovitate?
    1.http://www.lobster.ee/index.php?productID=86
    2.http://elektroonika.delfi.ee/ee/vide...?toode=SATYOTA
    viimati muutis kasutaja human; 28 m 2007, 18:20.

    #2
    Vs: SAT-TV komplekt

    laristamine.ma oleks otsinud pruugitud seadmeid.praegu on paljudel sellised komplektid kuskil kapi otsas tolmu kogumas ja ei osata midagi nendega peale hakkata.äraviskamiseks on nad veel liiga head,samas on neile nõudlus väga väike ja maha müüa pole kellelegi.

    Comment


      #3
      Vs: SAT-TV komplekt

      Prugitud seadmeid leiab http://digi-tv.ee/modules.php?name=F...viewforum&f=24
      või osta.ee`st

      Comment


        #4
        Vs: SAT-TV komplekt

        Vabade kanalite jaoks kõlbab iga tuuner, ka kasutatud. Vanemad mudelid on isegi paremad (tundlikumad), kuigi uimasemad. Kuna süües kasvab isu, otsi selline, millel DiseqC peade lülitamine olemas on, enamus tuunereid toetab seda. Saad hiljem vaevata kuni nelja sati signaale vaadata.

        Antennide hinnad algavad vähem kui 200 kroonist (60 cm pann; suurema vihmaga-lumega on "vaatamispaus"), Lobsterist saad 84 cm-se 230 EEK. Pea 130 EEK, kasutatud tuuner alates mõnesajast eekist, kaabel, F-pistikud ja jääbki eelarve alla tuhande.
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

        Comment


          #5
          Vs: SAT-TV komplekt

          Kumba pead soovitate?

          või

          Comment


            #6
            Vs: SAT-TV komplekt

            Mõlemad on head. Siiski valiks selle 130 kroonise. On stabiilne temperatuurikõikumiste suhtes, samuti tundlik. Minu oma töötab 70 cm antennil lisapeana 19E püüdmiseks, signaal parem kui fookuses (13E) oleval Inverto sama mürateguriga peal.
            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
            ATiP1pN4XeM

            Comment


              #7
              Vs: SAT-TV komplekt

              Et ise asja sees siis soovitan hoopis GTSat firma LNB osta, põhjus pole mitte odavuses vaid töökindluses. 130.- peadega on see jama et möödunudkärekülmal talvel hakkasid ükshaaval rivist välja minema, millegiärast kadus neil üks sagedusvahemikest. Odavamad pidasid auga vastu ja tundlikkus neil samuti hea. Tüüneri ostmiseks pane kuulutus www.digi-tv.ee foorumisse (seal ma sama nime all), sealt leiad sobiva kasutatud tüüneri, ülejäänud jubinad saad Lobsterist inimliku hinnaga. Et ASTRA 19,2E signaal oleks korralik peab antenn olema vähemalt 0,9m vastasel korral jäävad osade vabade kanalite transpondrid nõrgaks.
              Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

              Comment

              Working...
              X