Teade

Collapse
No announcement yet.

Philipsi PIP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: Philipsi PIP

    Esmalt postitatud Rolf26 poolt
    Sellel kaablil pole selle ühe laia pinni ümber neid 4 väikset pinni. See kaabel mis telekaga kaasas oli DVI/3xRCA sellel need pinnid ümber. Kas need on vajalikud?


    Need on analoogi otsad, seega ei ole vajalikud.

    Comment


      #32
      Vs: Philipsi PIP

      Paljudel LCD TV on PIP saadaval ainult HDMI ühenduse korral muidu kuvab ekraanile , "Not Availible" .TV tunneb ühenduse ära ja koheselt on ka PIP saadaval.Näiteks Grundingi LCD´l on kaks düünerit ja PIP toimib kohe(sama ka LG`l) ,Samsungil aga ainult HDMI ühenduse korral.Nii et proovi ja edu.
      WWW.DIVX.PRI.EE

      WWW.SOLOTE.EE

      Comment


        #33
        Vs: Philipsi PIP

        Nii asi nüüd siis niikaugel et sai ostetud kodukino. Küljes ka HDMI ja sai ostetud ka kaabel millel ühelpool DVI teiselpool HDMI ots( http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=500-617 ). Muutus siis niipalju et PIP töötab aga poolikult. Kui on tv peal siis PIP nuppu vajutades tekib must kast hetkeks. Veel vajutad siis suurem ja lõppuks siis teeb ekraani pooleks. Pool telekapilti pool musta pilti. Valid teleka menüüst PC siis on must pilt ja seal kus enne tekkis must kast tuleb siis see pilt mis peaks tulema kodukinost. Kodukino samuti philips nagu ka telekas. Kaks sama firma toodet peaks ju omavahel klappima. Vanuse vahe ei ole ka suur. Telekas peaks nüüd juba aasta olema ja kodukino on philips HTS3115.
        viimati muutis kasutaja Rolf26; 12 m 2007, 21:27.

        Comment


          #34
          Vs: Philipsi PIP

          see ka
          viimati muutis kasutaja Rolf26; 18 m 2007, 15:26.

          Comment


            #35
            Vs: Philipsi PIP

            kustutada see post.

            Comment

            Working...
            X