Teade

Collapse
No announcement yet.

Video heli taustaks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Video heli taustaks

    Tere!
    Palun kas keegi oskab soovitada või linki visata- soovin koduvideole kohati mingit soundi peale panna, aga ei turgata pähegi kuidas ja mille alt otsida kas siis mingi miksimise programm. Või on olemas sihuke koht kust saab tõmmata mõnusat taustaheli-muusikat?
    Tänan!

    #2
    Vs: Video heli taustaks

    Osadel videomakkidel olemas selline asi nagu "audio dub". Selle abil saad originaal helikanali oma muusikaga kohe ülekirjutada. Kui sellist varianti pole, siis tuleb juba vaadata kas või Windows Movie Maker vms videotöötlus proge poole. Siis saad oma koduvideot juba lihtsamlt lõigata ning muusikat/teksti lisada.
    ... siiski kogemustega spetsialist@71
    * Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*

    Comment


      #3
      Vs: Video heli taustaks

      Siis tuleb leida mingi kõrgema klassi ja vanemat sorti VHS (või S-VHS) makk. Nendega sai. Uuemate, nii vähe kui neid müügis, see võimalus puudub.
      Windows MM lubab seda küll, aga siis kino HDele ja musa ka ning siis saab peale panna.
      viimati muutis kasutaja alfons; 24 m 2006, 13:06.
      www.automobilia.ee

      Comment


        #4
        Vs: Video heli taustaks

        Ma kirjutasin veidi segaselt, aga püüan uuesti s.t. et probleem pole tausta heli-muusika lisamisega videole külge vaid kust oleks võimalik saada sellist "imekaunist" muusikat mida pookida videole külge. Või teine variant saab ise luua ja aretada miksimise programmiga mingi sound.
        Kriban ikka dvd peale ja enne tükeldan-töötlen arvutis ja teinekord kui on vaikuse hetk tahaks just, et mingi tümakas oleks taustaks.

        Comment

        Working...
        X