Teade

Collapse
No announcement yet.

scart-i 8.ots?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

scart-i 8.ots?

Hommik!
    Ma proovin praegu pc-d telkule taha panna,aga tunne on,et vist ilma telkupoolse otsa 8.-da pinni aktiviseerimiseta 6/12 voldiga asi ei toimi?On`s keegi omal teind sähanst värki?Kaua ma omi vanu silmi ikka vetsupotisuuruse ekraani ees vaevan-parem oleks ju vahtida värki vähemalt 20-tolliselt ja eemalt? ???

ma ühekorra olen proovind telekat arvuti taha aga niisama kui istud arvutis ei saa sellest pildist eriti midagi aru, aga filmi on muidu normaalne vaadata ;D
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

Comment

Scart 8 pin on tõepoolest videosisendi lülitamiseks.Tavaliselt saab aga telekal puldist kah vägisi selle AV sisendi sisse lülitada.
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Võib-olla su telekas lülitab alles siis videole kui seal signaal peal on.
        Sama asi võib olla videokaardiga: mitmed ei lülita TV-outi külge, kui telekas (kontrollib takistust) küljes pole.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

see 8. pin lülitab telku automaatselt AV-rezhiimi. Mõeldud midagi sellist, et kui videol play-nuppu vajutad, siis lükatakse teler automaatselt videokanalile ja pärast jälle tagasi. Aga alati peaks ka saama puldist, vali sealt õige av-kanal. Mõnel telkul on eraldi nupp, mõnel numbri 0 alt. Nii et ei ole sul vaja seda otsa kuskile ühendada.

Kui scart'i jootsid, kas siis ikke võtsid õiged otsad? Seal on eraldi pin'id sisendid ja eraldi väljundid. Kui üritad telku väljundisse midagi sisse suruda, siis ei tule midagi tarka välja.

Muidugi peab olema arvuti vastavalt seadistatud ka, et ta seda pilti sinna üldse väljastada tahaks. Kord on ette tulnud, et masin ühel hetkel lülitas selle pordi välja kuigi kõik oli korras ja paistis funkavat. (ja juhtme teises otsas oli projektor ja seda jõllas umbes 100 inimest). Ja ei aitand enam midagi, jäi asi ära ja winduuz läks reinstalli - win98 keeldus seda aktiveerimast enam. Valisin kontrollpaneelis extend picture on this monitor, sest selle oli win välja lükand. Kohe kui kontrollpaneelis apply lükata, disable'ti uuesti ära, mitte midagi ei aidand...

Comment

Working...
          X