Teade

Collapse
No announcement yet.

projector + radeon 8500

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    projector + radeon 8500

    niisiis asi selles et oleks vaja nii teha: monitoril oleks dekstopi pilt ja projectoris ntx vizualizatsioon. väikse pea jaoks. radeonil on tv out, vga out ja flat panel out.


    **edit: LOL @ pea ;D

    #2
    Sa vist tahad teha nii, et lased winampiga mp3esi ja winamp genereerib ka visualisatsiooni (eesti keeles on üldse siuke sõna? )? Ma nüüd ei tea, vbl on mingi plugin olemas, mis seda teha lubab, aga mina omal ajal lahendasin asja 2 arvutiga: üks mängib muusikat, teisele lased puldi Send või B masteri väljundist signaali sisse ja winampil kasutad pluginat nimega Line In plugin http://classic.winamp.com/plugins/browse.j...et=0&howMany=20, kõige viimane sellel lehel. Lased läbi selle signaali winampi sisse ja paned visuleerima See on ka sellepärast parem variant, et visuleerida saad kõike, mis pulti sisse lased. Ja ära kaamerat unusta, inimestele meeldib ennast seina pealt vaadata.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

    Comment


      #3
      hmm hea mõte rsk miks ma ise selle peale ei tulnud. oota aga kui ma ntx ühe arvuti peal mixin traktoriga ja teine arvuti võib ikka winampi visu lasta aga õiges rütmis?

      Comment


        #4
        nojaa, see line in plugin paneb winampi arvama et ta ise mängib seda lugu maha ja kõik on nagu päris.

        P.S. kui tahad peotegemisest mõnu tunda, siis unusta traktorid ja kõik muud softid ja rendi Pioneeri mängijad (CDJ-100 ntx), VÄGA palju kõvem kui mingi arvutiga mängida. Samas soovitan just Pioneeri, Denoni jms mängijad mulle ei meeldi, aga see rohkem maitse asi.
        Mine tutvu: www.pioneerprodj.com
        Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

        Comment


          #5
          njaa palju ka see rent maksab?

          Comment


            #6
            Eventechis CDJ-100 100 raha/tk, pult DJM-600 250 raha. Kui on soovi, siis 05136968 nimi on Marko.
            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

            Comment


              #7
              Kui su arvuti suudab väljastada kahte desktoppi, siis võid ju projektori lükata tv-out'i külge ja siis tavalise coax kaabliga kaugemale viia. Kuid hea variant see ei ole, mingi natukenegi korralikum proge ei joonista sulle mingeid visualization'eid.
              Mina olen ka paaril korral kasutanud teist masinat. Siis küll ka tv-out kaardiga, sest seda video signaali saab coaxiga saata vääga kaugele. Kui just varjud segama ei hakka (enamasti umbes 25 meetriga hakkab pildile vari tulema) a visualizationis ei paista mingi vari välja... Siis winamp jooxma, igasugu power saving ja screensaver maha ja kaabel linein'i sisse. Siis võtad winambil open url ja kirjutad linein:// ja sul tekib pleilisti müstiline line input. Klikkad play ja ongi korras (enamus winampidel tuli see lainin pluugin ise kaasa)

              Comment

              Working...
              X