Teade

Collapse
No announcement yet.

TV + ARVUTI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    TV + ARVUTI

    Probleem on selline, et arvuti asub telekast umbes 10 meetri kaugusel, vaja oleks meisterdada juhe/juhtmed millega saaks arvuti graafikakaardi tv-out'ist pildi välja tuua. Teine juhe peaks tulema arvuit helikaardist ja minema telekasse. Telekal on scart, tavaline vhs/composite video in, audio left ja right in'id. Ise olen asja planeerinud nii, et ostan kaks RCA pistikut ja mingi kaabli(10 m. Olen kuulnud, et kaabli takistus peaks olema kusagil 50 oomi << milline kaabel selleks kõige paremini sobiks?)ning ühendan need otsikud kaabli otsa - nii saan pildi kätte. Audio jaoks on olemas 10 meetrine juhe koos otsikutega (mõlemas otsas on 2 RCA isast otsikut nii left kui ka right jaoks). Arvutist aga ei saa ma sellise juhtmega heli tuua - selle jaoks ostan http://siimu.life.ee/juhe/rca2xstereo.jpg << adapteri, millega ma saan RCA otsikutest teha selle 3,5 mm'se otsa, mis sobib ilusti helikaarti.

    Kas selline üritus läheks läbi, või peaksin ma ennem veel midagi teadma?

    #2
    Televisioonis on rohkem levinud 75 oomine kaabel. SCART'i järgi olevad ahelad on just 75 oomised.Näiteks antennikaabel, sobib ka video ülekandmiseks. Lühema maa peale saaks ka viletsama juhtmega aga 10m võib signaali frondid ära süüa (teravus kaob).
    Muidu peaks plaan õnnestuma küll.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

    Comment


      #3
      Tänan. Oligi plaanis juba antennikaablit osta, selle ühendamine RCA otsikutega ei tohiks vist raske olla, kindlasti on ka netis mingeid skeeme üleval. Eks ma otsin ja uurin, kui midagi ei leia, eks ma siis küsi siit P

      Comment

      Working...
      X