Teade

Collapse
No announcement yet.

olympus c-370

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    olympus c-370

    :huh: Tere. Digikas filmib video klipid mov formaadis. Tahaksin kaamerast vaadata teisi videosi, mis pole tehtud selle digikaga. Piltidega on sama jama, kui tahan vaadata teise digika pilte olympus c-370-st siis see ei õnnestu, ta ei näita neid. Panin tähele, et iga foto alguses, kui see avada notepad-is on mingi kood mille digikas ära tunneb ja lubab seda faili kuvada. Tahaks programmi, mis lisaks selle koodi videole, et oleks seda võimalik digikast vaadata !! suured tänud juba ette. :blink:
    http://rally.planet.ee

    #2
    Piltidel peaks see olema DCF header, kus kirjas säriaeg, pildistamise kuupäev jm. andmed, mov. videol ilmselt midagi analoogset.
    Vaata http://www.david-taylor.myby.co.uk/s...e/imaging.html ehk on veidi abi.
    Näiteks Sony digifotokatel on oluline, et pildi nimi oleks DSCxxxxx.JPG ja asuks kindla nimega kaustas mälukaardil...muidu ei toimi. Sama videofailide puhul.

    Comment


      #3
      See töötas piltide puhul, kuid videosi ta ei konvertinud. Äkki keegi teab kuidas videosi saaks digikasse, et nad seal ka töötaksid!!!
      http://rally.planet.ee

      Comment


        #4
        Mis programmiga oleks võimalik avada see MOV fail, et video (tekst) tuleks terviklik mitte ei koosneks mingitest kastidest ja imelikudest sümbolitest, millest midagi aru ei saa. Kopeeriksin selle teksti alguse ja lõpu uulele MOV faili algusele ja lõpule. Äkki siis ta tunneb video ära !
        http://rally.planet.ee

        Comment


          #5
          Hex Editor näiteks.

          Comment


            #6
            Kahjuks ei saanud hakkama. Kas siiski ei leidu mingit programmi millega oleks võimalik videole seda algust juurde lisada??? Võin mõned mov failid üles riputada kui vaja. Ette tänades
            http://rally.planet.ee

            Comment


              #7
              Riputa üles mõni väiksem.
              (proovin ka mida oma Sony DSC-V1 "joonistab" .mpg videofailide algusse...see ka ei salli midagi muud peale endatehtu)

              Comment


                #8
                mõned videod siin Siit vaata neid mov videosi mitte seda *hullult lahe lada.avi*
                http://rally.planet.ee

                Comment


                  #9
                  Ei saanud eriti targemaks.
                  See faili alguse kood pole veel ainuke asi, mille pärast fotokas videost keeldub.
                  .mov fail on samamoodi formaat nagu .avi või .mpg ja olemas u. 40 koodekit, mida .mov video kokkusurumiseks kasutatakse. Sinu Olympus "sööb" ainult ühte kindlat koodekit (Motion JPEG, Indeo vm.), teatud pildiformaati (antud juhul 160x180 pikselit), kindlat bitrate, kaadrisagedust (sinul 30k/s) jne. Isegi sama firma erinev mudel võib täiesti erinevat videot teha, rääkimata sellest kui üks teeb .avi faili ja teine .mov või .mpg.
                  Ainus võimalus on video mis tehtud samasuguse kaameraga, siis võib kindel olla, et vähemalt pildi formaat ja muud andmed on sarnased.
                  Siis on veel videofailide järjekorra numbrid, mis ka ilmselt olulised.
                  Minu Sony igatahes keeldub järjekindlalt igasugu võõrastest videofailidest. Üks asi on see header, mis erineb ja samuti topib ta faili lõppu midagi arusaamatut. Küll üritasin ehituselt võimalikult sama .mpg faili voolida aga "file error" on ainuke emotsioon, mida näitab .

                  (Lada on tõesti hullult lahe B-) )

                  Comment

                  Working...
                  X