Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips TV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Philips TV

    Sattus ette üks omapärane eksemplar, 16:9 kineskoobiga ja tagant lugesin välja (poolkustunud kiri), et mudel 20PW3305/01.
    Probleem selles, et videosisendid ei tööta. EXT1, EXT2 ja EXT3 kaableid ühendades heli tuleb, aga pilti mitte. RF kaudu skännides ka ei leia videomakki üles ega osasid telekanaleid ja menüüs ainult Poola, Hungary, Yugoslavia jne., ei ühtki "normaalset" riiki .
    Kas on võimalik, et telekas tehtud spetsiaalselt endiste sots. maade jaoks? Videosisend peaks ju ikkagi toimima, Yugoslaavias näiteks PAL B kasutusel?
    Kruttisin kasti lahti, peamiselt suur "emaplaat" ja üks väike plaadike, mis mikroskeeme pungil täis...seal ilmselt siis toimetatakse video-audio signaalidega. Mõõta ei osanudki midagi väliselt paistis kõik OK olema.
    Ehk oskab keegi midagi kosta. Muidu ilus ja üsna uus telekas aga jumala kasutu kui isegi videot ei tule. Sõbrapoiss tahtis suurest pettumusest teise juba aknast alla visata, ma arvasin, et oota ehk veel nati, küsin Tevalo spetsidelt enne järele.. :P

    #2
    täpsusta teleri nimetust,veel parem kui sassii nimetuse leiad.

    Comment


      #3
      Kas selle teleka mark ei või tegelikult olla 28pw6305 01? Sinu nimetatud margiga ühtegi tv-d nagu leida küll ei õnnestunud.
      28PW5305 failid
      20+ aastat elfafoorumis

      Comment


        #4
        Tänud! Täiesti võib olla ka 28PW5305, silt oli nii kulunud et pidi osa numbreid ise arvama B-) .
        Selliseid telekaid, mis kõiki kanaleid ei leia (ilmselt hüppab üle, kui search panna?) olen ennegi kohanud, aga videosisend peaks ju ikka mõikama tulgu siis mistahes virvendus.

        Comment


          #5
          vaata scardi ümbrus läbi,korra oli juhus kus raske juhe murdis plaadile peene prao sisse.

          Comment

          Working...
          X