Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus SAT TV kohta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Küsimus SAT TV kohta

    Plaanis osta (digi) SAT komplekt vene kanalite vaatamiseks.

    Kas 4000 - 5000 krooni eest saaks ilma kodeeringuta vene kanalite komplekti? Oskab keegi mõnda sellist soovitada?

    #2
    sellise raha eest sab juba midagi õige vägevat.tundsin ka hiljuti sama vastu huvi-taheti natuke üle 3000 koos ülespanekuga.teine variant on osta 1kroonine komplekt,see võtab ka vene koodivabu kanaleid.

    Comment


      #3
      See ühekroonine maksaks 2aastase lepinguga 24*229=5496
      VIASAT-i paketiga näeks ainult 25 tasulist kanalit?
      Endale hakkas silma selline:
      NTV+ HIND 4120.-kr.

      * Sat antenn 80cm,
      * LNB Circular
      * seinakinnitus, Scart-RCA juhe, kaabel 10m, pistikud
      * tuuner Humax Va Fox (Viaccess kaardipesaga)
      * Vene kanalid - ORT, NTV, TNT, TV Centr, Kultura,
      Naše kino – kuumaksuga sõltuvalt paketi valikust

      Kas mingeid tasuta vene kanaleid ka sellega näeb?

      Comment


        #4
        tasuta kanaleid peaks nägema igasuguse digitüüneriga.kui huvi on, siis ma esmaspäev uurin,et mida venekeelset ilma rahata vaadatakse.meil siin enamus rahvast neid vahibki.kel raha rohkem see vahib NTVpaketti,sealt tuleb umbes 50 programmi,aga seda näeb ainult ametliku kaardiga ja selle ostmiseks peab tuttav "koduvenelane" olema.

        Comment


          #5
          Kui tahad tasuta (lahtisi) vene kanaleid vaadata, osta selline tuuner, mille Symbol Rate-i maksimaalne number on suurem kui 30000. Ühe vene sati pealt tuleb päris palju kanaleid, töötab see C-diapasoonis, SR oli midagi 33000 kanti. Iga tuuner seda "ei söö". Satelliidi täpsed andmed saad Lyngsati tabelitest.

          Vene kanalite vaatamise teeb tüütuks see, et nad on laiali mitme sati peal; nii C- kui Ku- diapasoonis, NTV+ paketi jaoks oma antenn või pea (ringpolarisatsioon); kuna osa satelliite on idas, siis antenni tõusunurk on madal (puud jms. võib ette jääda).

          Viasati tuuneril olevat vist nii, et esimesed 500 mälukohta on reserveeritud Viasati kanalitele, vabade kanalite numbrid hakkavad siis 501-st ning muuta seda ei ole võimalik (seda juttu kuulsin Merge kaupluses pealt, kui müüja kliendile tuunerit tutvustas, nii et õigsuses kindel ei ole).
          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
          ATiP1pN4XeM

          Comment


            #6
            miks 1 kroonise komplektiga näeb ainult 25 kanalit ...mul ka se 1 krontsane komplekt ja ilusti pandud teine pea hotbirdi pääle ja vahele diseq lüliti ja tõmbab ilusti lisaks 25 tasulisele kanalilie ka mingi 200 vabakanalit


            Comment


              #7
              ainuke hea asi selle 1 kroonise komplekti juures on see et ei pea korraga pappi välja kärama ........ma olin papi suhtes raskes seisus ja sai siis see viga tehtud :S

              Comment


                #8
                Aitäh vastamast. Olukord muutus niivõrd, et mu ostja tahab iga hinna eest Vene Kino näha ja vajaka komplekti, mis hiljem rahapuudusel näitaks ka (tasuta) lääne kanaleid. Oskab keegi hea kvaliteedi-hinna suhtega firmat või komplekti soovitada. Paigaldan ise.
                ~5000

                Tänan lugemast

                Comment

                Working...
                X