Teade

Collapse
No announcement yet.

Video\audio editor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Video\audio editor

    :angry: Mure selline, et sai ostetud kalli raha eest selline karbike(GrabBeeX-usb 2.0 av grabber) ja peaks nagu arvutisse videomakist pildi ette saama, kuid võta näpust! Muidu küsib high speed usb 2-te (on aga usb1.1) ka, aga ma arvan, et midagi peaks ikka liikuma. Programmidest oli kaasas jukebox, ulead video studio 7 ja draiveri plaat. Jukebox näitab kohe alguses no signal. Juhendist sain aru nagu xp puhul peab olema sp 1 installitud- proovisin, aga ei midagi, muidu on sp2. Netist uurisin kuid midagi targemaks ei saa, lugesin,et usb 2 puhul tuleb biosist üsb ära muuta, aga ei leidnud sellist kohta. Lihtsalt saamatu ! Mida tegema peaks? Ja veel- all paremal nurgas on ikoon nagu selle ühenduse kohta, et peaks nagu korras olema.

    #2
    See infohulk võib tõesti nii suur olla, et pakkimata kujul ta usb1-st läbi ei mahu. Kui võimalik, siis proovi mingi arvutiga, kus usb2 olemas.

    Comment


      #3
      USB1 ikka vist ei sobi ja küllap sellepärast keeldubki pilti näitamast. Sel karbil MPEG4 (?) kompressioon ja väiksema resolutsiooniga pilt tuleks muidu ka USB1-st läbi, aga ju pole nii ette nähtud.
      Põhimõtteliselt ei tohiks "karbile" vahet olla, kas SP1 või SP2.

      Comment


        #4
        Sai isegi proovitud, kus oli usb 2 sees, aga ikka näitab no signal. Aga, mis te selle biosi jutu peale arvate, et kas peab sealt midagi kruttima?

        Comment


          #5
          sellel peaks 2 võimalust olema, s-video ja Composite ??
          kummast sa üritad seda signaali arvutisse ajada??

          Comment


            #6
            Jukebox on mingi jama, pane Ulead peale. Seal peaks olema capture device (deviceks siis sinu karbi nimetus valikus) ja selle settingutest saad määrata, kas sisendiks composite video või s-video. Veel on võimalik, et Preview on välja lülitud e. sisse tulevat pilti pole lihtsal näha.
            Kas oled kindel, et "karpi" miski pilt üldse läheb?

            Comment


              #7
              On ulead media studio- proovisin- no signal. Proovisin igasuguseid settinguid-signaali lasen videomakist scart pistikust ja composite läheb karpi ja sealt usb- sse. Hetkeks vist isegi lõi preview ekraanile triipud peale ja kõik. Settingutes on composite video ja pal B. Põhiline viga on ikka see, et puudub signaal. Alguses proovisin ka videokaamerast, aga mitte midagi. Ja mismoodi ma kontrollin kas signaal karpi läheb?

              Comment


                #8
                Proovi nii, et sama kaabli ots mis karpi läheb, pane teleka sisendisse. Sinul siis composite video ehk RCA pistik. Loodetavasti sul on ikka telekal eraldi composite videosisend...või ainult SCART?
                Saad sisendit veel nii kontrollida, et "karbi" videosisendi keskmist kontakti puuduta näit. traadijupi või nõelaga...preview aknas peaks kohe mingi nõrk virvendus tekkima.
                Ja kirjelda mida tegid, et preview akna korra triibuliseks tõmbas?

                Comment


                  #9
                  Nüüd katsetasin- torkasin rca teleka in-i tulid väikesed täpid preview aknasse ja kui ma maandust kokku ei pannud siis panin capture- (no input signal or signal in unclear...-yes) edasi tuli (can not set mpeg parameters error) ja peale seda lõi hetkeks värvilised triibud. Kui panin rca tagasi scardi külge ja samamoodi proovisin ilma maanduseta rca südamikuga siis lõõb kohati preview akna valgeks ja sähvivad valged täpid. Ja vahel hakkab peale neid erroreid capture tööle ja salvestas needsamad valge tausta ja täpid nii kuidas ma sudrisin. Palja traadiga olid ka nõrgad täpid. Aga kui maanduse kokku panin siis eriti midagi ei teinud.

                  Comment


                    #10
                    Maandusega midagi ära ei lühista ?
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

                    Comment

                    Working...
                    X