Teade

Collapse
No announcement yet.

vga to pal +LCD

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    vga to pal +LCD

    On mõte (mis ei anna rahu) ühendada arvutile taha 7" LCD monitor millel ainult s-video ja composit sisend. Selleks et saada vga signaalist pal signaal on olemas mitmeid valmis jubinaid (näiteks Trust, maksab tonn) saaks ka ise teha:
    http://www.tkk.fi/Misc/Electronics/circuit...ga2palntsc.html
    siin aga on isend AD722 mida Tevalo nimekirjas pole...
    Ja küsimus ka selles, kuidas selline kooslus LCD monitoriga ültse töötaks, kõhklused ei lase magada...

    #2
    Sellise ise tehtava jublaka tööle mineku eelduseks on see, et saad kuidagi oma videokaardile selgeks teha, et ta 50Hz sagedust väljastaks. Tavaliselt ei ole see niisama lihtne, windowsi draiver lihtsalt ei lase. Kui kaart lubab, siis suurem tõenäosus oleks saada linuxi all käsitsi X'i torkides asja käima.
    Nendes korralikes seadmetes on sees eraldi digitaliseeriv süsteem, millega siis pilt uuesti digitaalselt mällu kirjutatakse, ja siis üks tv-väljundiga dac, millega juba õigel sagedusel ja vast ka resolutsiooni muutes asi maha mängitakse.

    Comment


      #3
      Aga mind huvitaks ka ,et kui nüüd see trusti konverter osta mis kvaliteediga pilt sealt tuleb.Paneks sinna taha 7" lcd ja siis oleks autos mure lahendatud arvuti panekusk .Aga just huvitaks kui hea kvaliteet sealt välja tuleb.

      Comment


        #4
        No arvesta sellega, et teleka resolutsioon on 768x576. Proovi ise mingis fototöötlusprogrammis oma screen capture't vähendada ja saad aru, et töö jaoks asi ei kõlba. Nimelt vähendamisel mittetäisarv kordi läheb pilt eriti uduseks ja ebalineaarseks. Kuid filmi näeb kenasti, seal asi ei mõju.

        Comment

        Working...
        X