Teade

Collapse
No announcement yet.

Videokaamera CCDst väljundi saamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Videokaamera CCDst väljundi saamine

    Mul on kodus Panasonicu videokaamera, milles sooviks saada kätte video signaali. Kuna ise eriti teadmisi ei oma videosignaalide kohta ning yhtki datasheeti netist selle konkreetse kaamera kohta ei leidnud , siis tekkis küsimus: kas on üldse võimalik ise kindlaks teha ossi vms abil, milline signaal kuhu suundub?Kaamera mooduli küljes on 3 trykiplaati: üks on zoomi mootori ja pildi taskaalustuse vms päralt, ülejäänud kaks tõenäoliselt ccd outi jaoks. kõik suunduvad kokku 22 klemmisesse pistikusse , mis ühendub videokaamera "emaplaadiga". Selle CCD vahetus läeduses on raadiosageduste eest kaitstud karbis veel mingi kõrgsagedusmoodul vms? CCD enda nimi on "TCD236BC Toshiba". Igasugune abi on teretulnud!

    #2
    Otse CCD-st ei tohiks midagi olulist tulla, see ju lihtsalt valgustundlik maatriks. Küll aga pärast protsessorit peaks saama RGB (või YPrPb) signaalid tavaliselt kätte...kuuldavasti märksa parema kvaliteediga, kui kaamera Composite või S-Video väljundid. Selles "karbikeses" ilmselt CCD signaalide processing toimubki, kuna pinged väga häiretundlikud, siis ongi varjestatud - igasugu zoom jne. mootoreid on läheduses palju.
    Anna kaamera mark, ehk leian skeemi.

    Comment


      #3
      Sry, see on siiski JVC kaamera mudel GR-A1E, mitte Panasonicu firma...

      Comment


        #4
        Selle skeemi ei leia, aga mingi pildi saad uuemast mudelist: http://www.wimtv.be/techniforum/files/jvc_...2_sx202_sch.pdf

        Comment

        Working...
        X