Teade

Collapse
No announcement yet.

Video out ja antenn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Video out ja antenn

    kuidas lahendada olukord?
    Elutoas on videoallikas(arvuti ja DvD) ja antennijuhe
    Nüüd tahaksin teha nii, et lastetoas saaks ka vaadata dvd mängijalt(samas säiliks ka võimalus tv-d vaadata) nii, et kaableid ei pea näppima.
    Ise mõtlen DvD(ka arvuti) signaali selleks saata läbi videomakist saadud konverteri ja liita üld antenni kaabliga[peaks olema kõikides teleritest(3tk) nähtav]

    Kas saab antenne liita kadudeta-ilmselt mitte
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

    #2
    pane arvuti juurde jah mingi videomakk vahele, lülita see a/v kanalile. antenn ühenda siis videomakist läbi ja korras. Kaod on analoogmaailmas paratamatud aga kas seda telekast märgata on, on teine küsimus.

    Comment


      #3
      kui vaatad ainult kolme eesti programmi, siis saab niimoodi.kui aga programme on rohkem,siis hakkavad nad üksteist segama.

      Comment


        #4
        Kas videopleier ka sobib ja kuhu mida ühendada? Nimelt vaja ilma videosisendita telekasse arvutipilt saada. Või pab makk olema, et arvutist maki sisendisse ja siis lindistama või kuidas aga kui lindistab siis vist ei anna pilti valja. Kuda see asi käib, kas keegi selgitaks?

        Comment


          #5
          Põhimõtteliselt on tarvis teha video ja audiosignaal UHF (DM) signaaliks.Selleks sobib nt.videomakk või pleier ,millel on olemas modulaator.Kui sellel modulaatoril on olemas (tavaliselt on) TV antennisisend,siis lased TV signaali sinna sisendisse,audio-ja videosignaali aga maki(pleieri) AV sisendisse.Modulaatori pead häälestama mingile teisele kanalile,mis ei kattu vastuvõetavate TV kanalitega.Kui modulaatoril ei ole TV sisendit,siis saab kaks TV signaali kokku liita läbi vastava liitja.Sellisel juhul tekib signaalikadu ca -4dB.
          Vana helitehnika remont Pärnus

          Comment

          Working...
          X