Teade

Collapse
No announcement yet.

Tähtis ost

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Tähtis ost

    Nüüd on kätte jõudnud aeg, kus ka mina tahan endale DVD mängijat osta. Kuid millist? Probleem on selles, et ma ei tea kõiki võimalusi, mida kaasaegsed riistad pakuvad. Näha filme, kuulata musat - sellega piirduvad minu teadaolevad soovid sellise riistapuu pakutavatest võimalustest. Kuid - kas need mängijad ka lindistavad, kas need mängivad CDsid ja MP3sid, näitavad fotosid jne, jne. Iga nõuanne oleks teretulnud, kaasa arvatud konkreetsed soovitused markide suhtes.

    #2
    Kõigepealt mis hinnaklassi aparaat peaks jääma,soovitaks philipsilt midagi,kuna suhteliselt odavad ja päris töökindlad.Põhifunktsioonid on neil kõigil samad,mp3ja fotode vaatlus,muusika,cd,cd-r,cdrw,jne.Kirjutavate dvd mängijatega ei ole kokku puutunud ja minuteada neid ei ole,aga võin ka eksida.Kirjutajad olemas arvutile.

    Comment


      #3
      Minu philips andis otsad peale 5 DVD vaatamist. Muusikat kuulasin veits rohkem. Kahjuks oli garantii läbi ja remondiraha eeldati 1600 eek, mängija ise maksis 1900.- Sellega lõppes igatahes minu ja Philipsi vaheline suhe.

      Comment

      Working...
      X