Teade

Collapse
No announcement yet.

AVI kaadrisageduse muutmine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    AVI kaadrisageduse muutmine

    Tere videoarvutifriigid !

    Äkki oskab keegi teist sellist lahendust pakkuda. Kõiksugu veebikaamerad ja fotoaparaadid teevad isesuguse kaadrisagedusega videot. Vaja oleks see siis konvertida 25 kaadri peale sekundis nii, et tempo säiliks. Enamus programme muudab kahjuks ka kiirust.
    VirtualDub kah ei lase.

    Martin@tahab kassidest fotoaparaadiga tehtud videot kokku panna Iga üks ise reso ja kaadrisagedusega.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

    #2
    Vaata seda videot VirtuaDub-ga. Mul DSC-V1 lubab ka ainult 16 fps, aga Dub väidab, et on 25fps, lihtsalt osa kaadreid korduvad. Tegemist .mpg failiga (MPEG1).
    Ega sest konvertimisest kasu ei ole, video jääb ikka hüppeline, pole ju neid puuduvaid kaadreid kusagilt võtta. Iseasi, kui tahad hiljem videomakile salvestada...siis on 25fps oluline, arvutis kama kaks.
    Muidu konverdi DivX-deks ja liida Dub-s kokku: Append segment, kõik video atribuudid (resolutsioon, bitrate, framerate jne) peavad lõikudel samad olema, muidu nad ei liitu. Erinevate resode puhul kasuta Resize filtrit, et need võrdseks ajada. Ja kui klipid valmis, siis Video alt pane Direct Stream Copy ja salvesta.
    Kui vaja siis Virtual Dubil on Video/Frame Rate/Convert to fps...sinna paned 25 ja video kiirus ei muutu.

    Comment


      #3
      ise kasutan TMPGEnc - mpg1 ja mpg2 tulemuse saamiseks.

      Comment


        #4
        Nonii, ma nüüd targem.
        Oli lihtsalt vaja uus virtualDub-i versioon tirida
        aga on olemas (väidetavalt) soft, mis arvutab vahepealseid kaadreid ja teeb asja ilusaks "MotionPerfect" . Netsist saadud demoversioon pani igatahes divx video peale pange ja kräkkimine lõppes kasutult ja Adaware poolt nuhkide leimisega .
        Aga..sooviks tulemust jah teha nii, et videokasseti peale saada. Tegin Neroga VCD ja kahh toimis.

        Edit: to sebastian. Probleem oligi just selles, et ku*adi kaameral on mingi imelik video koodek ja igal videoklipil erinev frame rate ja kokku liita muidu ei saanud.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

        Comment


          #5
          Sony DSC-ga sama probleem. Kuigi video seal MPEG1, pole õnnestunud samasugust ise teha...MemoryStick-le kopeerides fotokas keeldub seda näitamast, kuigi igasugu B, I ja P kaadrite sagedus ja GOP ehitus on videol sama. Piltide tagasikopeerimine samas õnnestub.
          Tegelikult kui video mingi hex-editoriga lahti võtta, siis päises on kirjas, mis koodekiga tegu. See on nn. FourCC, ehk 4-täheline kombinatsioon...DIV5, XVID, WMV3, MPG1 jne., seal peaks ka info (õigemini käsk pleierile) kaadrisageduse kohta olema...kui see seal ära muuta, ei tohiks VirtulDub enam toriseda.
          Üks profim programm on veel ReTimer, mis "ehitab" puuduvaid kaadreid. Mõeldud selleks, et kui 25fps videot üle 50% aeglustada, muutuks asi muidu hüppeliseks. Aga hirmus aeglane ja tulemus üsna s..t, eriti kiiresti liikuvate objektide puhul.

          Comment

          Working...
          X