Teade

Collapse
No announcement yet.

VGA to SCART

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    VGA to SCART

    Oleks soov PC-TV komposiitühendus välja vahetada parema kvaliteedi suunas. Kuna aga TV s-videot ei toeta, siis ainuke variant oleks vist VGA to SCART. (SCART toetab RGBd)

    Kas selline ühendus annab üldse parema pildikvaliteedi? Kui arvestada kasvõi näiteks seda, et sellise ühenduse puhul ei toimu vist mingit flicker removal-it?

    On kellelgi kokkupuuteid sellise ühendusega? Olen leidnud mitmeid skeeme ja ka valmisjuhtmeid - osad konverteriga, osad ilma - milline siis neist nüüd korralikult töötama peaks ja mis neil üldse vahet on?

    Andke palun nõu, kas tasub sellist varianti lähemalt uurima hakata ja kuidas see seadmete tervisele mõjub? Oen lugenud, et selline VGAst TVsse ühendamine võib TVle lõpu peale teha?

    #2
    Arvuti VGA signaali ei saa niisama lihtsalt Scarti RGB otstele kütta.
    Vana helitehnika remont Pärnus

    Comment


      #3
      Parema pildikvaliteedi annab kindlasti, ise pole küll proovinud, sest lihtsad skeemid nõuavad videokaardilt üsna täpset häälestust ja kuuldavasti telekale ohtlikud, kui mingid (rea-?)sagedused ei sobi.
      Pildikvaliteedi tõus ei kaalu seda jama üles, arvan ise.
      Kunagi oli küll plaanis midagi sellist teha, aga lugenud kogemusi-õpetusi ühest vene foorumist (www.radeon2.ru) lõin käega .

      Comment

      Working...
      X