Teade

Collapse
No announcement yet.

SAT interneti kaudu?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    SAT interneti kaudu?

    Tere!
    Küsimus siis selline, et väidetavalt on osad aktivistid võtnud nõuks näidata interneti vahendusel SAT-i.
    Kuulsin, et selline seade, mis võtaks asja vastu ja laseks telekasse maxab ala 6000 eeku.
    Kas seda asja kuidagi arvuti peal ei saa käima ajada?
    Või on kedagi, kellel oleks selle asjaga lihtsalt kogemusi ja räägiks sellest lähemalt.

    Ette tänades
    opipoiss
    PIC16F877A

    #2
    Sa pead selle 6tuhhise asjanduse all silmas vist SAT tuunerit Dreambox.Selle riistaga on tõesti võimalik ühtteist huvitavat teha,aga kuna foorumi reeglid keelavad igasuguse ebaseadusliku tegevuse (piraatluse) propageerimise,siis ei saa ma kahjuks sellel teemal rohkem informatsiooni jagada.
    Vana helitehnika remont Pärnus

    Comment


      #3
      Win TV DVB-S - alternatiivne arvutisse paigaldatav digikaart-tuuner - SkyStar 2 Rev 2.6C, parendatud Samsungi tuuneriga TBMU24112IMB1, sobib kõigi softdekoodrite kasutamiseks. Kasutab kiipi B2C2inc FlexCopII. Võimaldab digi TV (SR 1 - 45 MSym/s), teleteksti ja Stereo-Digital-Raadio vastuvõttu ning PVR salvestust kõvakettale. Lisaks kiireid (1024 Kbit/s) datateenuseid satelliidilt (EOL, Filiago jt. kaudu, piiramatu laadimisaeg ja -maht. European Space Agency (ESA) ja SES-ASTRA (Luxembourg) pakuvad tasuta kiiret "Inteneti" projekti Sat@Once raames. Võta v6i jäta ahjaa kui huvi veel siis www.hot.ee/satkes ja muide vajab tuu vidin ikkagi tel liini olemasolu dialupiks, et asi aktiveerida. (osade teenustepakkujatega vähemalt oli nii) See oli natuke muu asi millest kirjutasin eks otsi nendelt viidetelt linke ja infot selle värgi kohta. Natuke lisasi ühesõnaga. Kui leian panen täpse jutu üles kuidas ja miks v6i küsi otse Hr. Vilbornilt konsultatsiooni.
      MSN- taneltreima182@hotmail.com
      telefon katki.

      Comment


        #4
        opipoiss küsis vist, kuidas netist tulevat misiganes-striimi telekasse lasta. Pmst vaja suvalist arvutit tv-out otsaga. Paned arvutis asja mängima ja vaatad telekast.

        Comment


          #5
          Nuh jah maybe- vahel vaja striim arvutisse ka saada aga vat pole kohanud kuskohast läbi v6rgu striim läbi jookseb kui seda ise sinna ei lase v6i seadet ei oma vastavat.
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

          Comment


            #6
            http://www.hot.ee/sateks/2satelliit.html

            http://www.digi-tv.ee/

            Comment

            Working...
            X