Teade

Collapse
No announcement yet.

soovitusi TV-kaardi osas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    soovitusi TV-kaardi osas

    niisis sooviks arvata TV-kaarti soetada,kui nüüd selleks puhuks dvd recorder parim pole. tahaks vanu ja tulevikus tehtud ja tegemisel olevad videod cd plaadile saada analoogkaamerast,videomakist ja tv-st samuti huvitavad filmid. teeks sis väikse arutelu,olgugi,et pea juba punnis targutustest,ei taha ju raha tuulde visata. dvd mängija nii või naa tuleb osta kui recorderi kasuks teema ei arene,recorderi kahjuks jah see,et divx plaate ei loe ja kuskil ka mainitud salvestamine probleemne. tänud juba ette asjalike vastuste eest

    #2
    Kui sul pole eelnevaid kogemusi videode arvutisse tõmbamisega, siis soovitaks soojalt DVD salvestajat. Mitte, et TV-kaart halb mõte oleks, aga säästad end mitmetest probleemidest: dropped frames, video/heli sünkroonis väljas jne. Pealegi on analoogkaamerast ja VHS videomakist suht raske arvutisse salvestada, hulga suurem k..p, kui TV-st. Miks?...see on üsna pikk teema.
    DVD salvestajate (ja toorikute) hinnad on juba piisavalt madalad, et hakata mingi analoogvideo capture-ga tegelema .
    See on puhtalt isiklik arvamus .

    Comment


      #3
      jääle jama ju nende salvestajatega,ei loe nad divx formaati,aga enamus filmid kõrvetatud ju cd-plaadile !

      Comment


        #4
        muideks,üks mees vastas jälle,et salvestajatega kah halb vanu kassete salvestada dvd-le.põhibroobleem just jah divx toega ,siin väike viide




        http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/ikonboard...t=ST;f=1;t=1271

        Comment


          #5
          Muidugi, tore oleks, kui DVD salvestaja ka DivX, XVid jt. populaarseid koodekeid toetaks ja veel toredam, kui ta neid kasutades salvestaks. Paraku ma ei tea ühtki recorderit, mis seda suudaks.
          Samas, kui koduvideod kavatsed plaadile võtta, siis erilist vahet ju pole, on see DVD või CD ketas...isegi toorikute hinnad on juba üsna sarnased. Seepärast pole ju halb, kui su video on MPEG2 formaadis (DVD-l olev), mitte DivX.
          Mis puutub kvaliteeti, siis tuleks valida selline, et DVD plaat mahutaks 1 tund videot, aga samas ka CD plaadil läheb pildi kvaliteet viletsaks, kui ühel kettal üle tunni DivX materjali. Pealegi...otse DivX formaati ei soovitata...ikka enne mingi capture jaoks sobiv (MJPEG, Huffyuv jt.) ja siis ümber konverteerimine.
          TV-kaarti kasutades saad arvatavasti parema kvaliteedi, kui analoogkaamerast või VHS makist salvestad, kuid suure vaeva hinnaga. Olen ise jamanud sellega aastaid (mitte küll TV-kaart, aga video capture kaardid) just VHS kassettidelt salvestades. Tarvitseb kassetil olla mõni vilets koht või katkestus ja kohe kukuvad kaadrid ära ja video/heli sünkroon kaob. Proovitud mitmeid kaarte ja programme, kuid ükski ei suutnud rahuldavalt asjaga hakkama saada...kaart lihtsalt läheb lolliks, kui sisendis pole korralik signaal.
          Viletsaid vanu kassette võetakse arvutisse läbi sisendiga digikaamera...sealt Firewire kaudu kõvakettale. Digivideokaamerat kasutatakse siis konverterina...tulemuseks sujuv video, ehk nn. viletsatest kohtadest lihtsalt "minnakse üle" sünkrooni kaotamata.
          Sama peaks olema ka DVD salvestajaga, kuigi täiesti kindel ei ole...seda tahan paari nädala jooksul katsetada, kui õnnestub.
          Tegelikult võid seda isegi proovida...võtad poodi mõne videokasseti (või oma analoogkaamera) kaasa ja palud mõne videomaki ja DVD salvestaja omavahel ühendada. Siis salvestad DVD+RW (või DVD-RW, oleneb mida salvestaja toetab) peale. Telekas taga, saad ka kvaliteeti hinnata.

          Edit: DVD salvestajatest XORO HSD R505 tõesti toetab väljamängimisel DivX-i. Samuti Artec DR-RE12A, iLO DVDRHD04, Lite-On LVW-5101 ja Targa DR-5100x. Meil müügil vist ainult esimene neist.

          Comment


            #6
            niisis selline mudel toetab divx ja xvid koodekeid:

            http://xoro.com/product/daten_HSDR505.prod


            samas 545 mudelil sed otseselt ei näita,miks,kas neid koodekei ei loe?ja kas neil subtiitreid lisada võimalik?

            Comment


              #7
              ja arvad miks mitte uuem mudel 545? kas on divx ja xvid unustatud?


              http://xoro.com/product/XOR610360-8.prod

              Comment


                #8
                kurat ,tundub ,et 505 toetab mpeg4 formaati,seal sis divx sees,aga 545 mudel mpeg1 formaati,ei saa aru nendest,kas mpeg1 sis ei mängi minu plaate(cd peal olevaid divx ja xvid formaadis? )muideks leidsin parema variandi ja see ehk jääb saladuseks

                Comment


                  #9
                  No see, et ta uuem mudel on, ei keela tal erinev olla.
                  VCD sisaldab MPEG1 videot, seda mängivad mõlemad. Samuti S-VCD ja DVD, mis koosneb MPEG2 videost on mõlemile söödav. Ainult MPEG4 (DivX, XVid) ja subtiitrid formaadis .srt on tuntavad 505-mudelile. Samas on neil Firewire sisend, mis igati tore asi...võimalus otse digivideokaamerast salvestada.
                  Sinu plaate, mängib ainult 505-mudel .

                  Comment


                    #10
                    oih,mees seda vastust ma sult ootasingi,tänud,uurin mujalt kah ,et ost kindel oleks,võibolla kunagi veel piinan

                    Comment


                      #11
                      kuule aga vhs kassetide lindistus 505 mudelile ka normaalne eks?

                      Comment


                        #12
                        igatahes jaanuari teisel poolel saan kätte

                        Comment


                          #13
                          kuule aga vhs kassetide lindistus 505 mudelile ka normaalne eks?
                          Selle kohta on raske mingeid andmeid saada...mudel ise liiga uus. Arvatavasti sujub ja ilmselt oled siis esimene, kes seda siin foorumis võib kindlalt väita .
                          Niiet ära siis saladuses hoia kui pill käes.

                          Comment


                            #14
                            nu nii ,eile hommikul sain kätte ,õhtul hakkasin näppima XORO-t. telekaga ühendamine võttis kaua aega ,igatahes rõõmustav ,et divx formaadis filme vaadata . heli väljundil 6 kanalit vist ,aga vist peaks ikaa optilise kaabli muusikakeskuseni muretsema,palju see maksab? muidu opteiline väljund ka helile. aga veel ei ole jõudnud salvestada,isegi plaati pole , kuhu salvestada meeldib see,et venekeelne menüü seadmel,aga jah ma ei oska subtiitreid peale panna , ei teagi kuidas neid salvetada oleks pidanud plaadile,võibolla salvestasin valesti plaadile ja ei saagi tollele filmile supikaid lisada.olgu,pärast võin öelda kuidas ta filme lindistab plaadile .igatahes olen veel võhik . h34r:

                            nii,sain venemaa servisest venekeelse juhendi ka meilile,ma ni häppi

                            Comment

                            Working...
                            X