Teade

Collapse
No announcement yet.

Video arvutist telekasse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Video arvutist telekasse

    Tere!
    Kas see on õige, et kui videokaamerast lasen video arvutisse- on pilt hästi ilus- värvid ja kontrastsus. Kui aga lasen arvutist telekasse video on pilt kuidagi haledam. Kaamera on sony trv- 265 ja fireware kaabliga sikutan arvutisse. Saan aru, et see on digi video arvutis? Oma tehtud koksi kaabliga millel on RCA otsad (pikkust 15m) läheb video signaal videokaardi väljundist analoogiks. Programmiks on ulead media studio ja settingust panen dv peale. Kui ma dvd teen kas siis pilt läheb säravamaks? Või pean lihtsalt teleka pilti reguleerima (heledust ja kontrastsust)? Või on videokaart jama( geforce 4mx440 jne.)?
    Muidu on teleka pilt ja värvid ilusad.

    #2
    http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=13547

    Comment


      #3
      Peaksid videokaardi seadetest TV väljundit reguleerima, kui võmalik.
      Muidu, GeForce väljundit ei peeta just kuigi heaks...Radeonil on see parem. Kui muud võimalust pole, siis tõesti tuleb telekal heledust-kontrasti-värvi seada, ehkki suht ebamugav variant.

      Comment


        #4
        Aga kas seda sobib, kui lasen fireware kaabliga arvutisse video ja samalajal vaatan kaamera a/v väljundi kaudu telekast?

        Comment


          #5
          Sobib muidugi. Siis kasutad kaamerat digitaal-analoog konverterina, mis tihti annab hoopis parema pildi kui arvuti videokaart. Ainuke asi: video peab arvutis olema ikkagi DV koodekiga .avi (just selline, nagu kaamerast tuleb)...igasuguste DivX, Xvid, Huffyuv, MPEG jne. koodekite/formaatidega see ei õnnestu. DV koodekiga .avi, nagu tead, võtab ruumi u. 13GB/tund, mida pole just vähe.

          Comment

          Working...
          X