Teade

Collapse
No announcement yet.

SHARP C-3711FP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    SHARP C-3711FP

    mul mure selle pisikese tekekaga selline...et ei lähe tööle....kui lykkan nupust toite sisse ,siis hakkab see stnd-by punane tuli põlema...vajutan nuppu ei midagi...ei lähe rohelisex ja ei hakka tööle,kui selle power nupuga jamada ästi palju sisse välja siis hakkab see tuli heledalt põlema ja kui vajutan hakkab sirisema särisema ekraan..aga tööle ikka ei lähe..ja siis kustub see punane tuli sootux ära..kui lykata nupust jälle power välja ja siis nati oodata ja uuesti sisse siis hakkab uuesti punane tuli põlema.....mingi paar nädalat tagasi sain isegi teleka tööle nimoodi jamades...mingi tunnikese pidi ennem nupuga jamama et tööle lähex..milles võib olla mure ? kuna seda telekat ei maxa remonti viia...läheb liialt kallix võrreldes teleka enda hinnaga...siis yritax ise asjast sotti saada..

    #2
    vaata ega mingeid külm jooteid pole.kui ta ikka tööle hakkas siis võib viga selles olla.
    Võimalik et mõni toite kondensaator on otsad andnud.
    väike võimalus et aitab ka puhastus.

    Comment


      #3
      teleka remont koosneb kolmest järgust-hoiatus, range hoiatus ja kui ei aita, siis kättpidi kallale.kui ise tahad parandada, siis võta kaan maha ja vaata asi kõigepealt üle.jootekohad kõigepealt.

      Comment


        #4
        nu ex ma kodus yritan neid kondekaid siis kontrollida seal...a on kellelgi selle skeemi?? aga kui ma yxkord niisama visuaalselt viskasin tolmu puhastades toiteplokile pilgu peale siis seal oli ka mingi kivi...mida see kivi seal teeb ?? ja kas võib äkki sellel midagi viga olla....a olex skeem siis saax skeemilt vaadata tääpselt, et mis kondesi kontrollida..

        Comment


          #5
          kuidas ma kylmjoote silma järgi tuvastan ??? või tuleb lihtsalt hakata jootekohti kolviga yle käima ??? teab keegi kohta kust skeemi võix leida sellele....google-st ei leidnud suurt midagi peale igivanade myygikuulutuste...

          Comment


            #6
            istun ja mõtlen-kuidagi kahju hakkas su sharbist.on ta sul tõesti nii rääbakas, et teda parandusse viia ei saa?alles hommikul üks praadis oma telekat halogeenlambiga.skeemi ma vaatasin, sellist ei ole.nii ei saa ka õpetada,et vaata siit ja siit.kui midagi põlenud pole ja otsest lühist ka mitte,siis esialgu on ta täitsa lootusetu.et teda parandada, on vaja tunda tema hingeelu,teada,mida ta vajab, mis talle meeldib või ei meeldi.siis ei nõua tema parandamine erilist vaeva.nii et mõtle järgi, kas viid ta kuhugi, või otsustad ikkagi ise asja kallale asuda.

            Comment


              #7
              ma arvan et otsustan siiski ise.. vähemalt yritan...masinat ju sellega kui yritan ise viga leida ära ei retsi kui õigeid võtteid kasutada..tahax lihtsalt teada kust peale hakata....tglt ta on nagu auto...kui tykk aega power nupuga jamada siis kanali nuppu vajutades hakkab särisema,,,nii nagu autogi lubab ja lubab...kuvar muudkui sirises aga näed pööret yles ei võtnud et tööle lähex

              Comment


                #8
                alusta toitepingetest,vaata millise mikroskeemiga on toiteplokk tehtud, siis saab otsustada et millised pinged peavad olema.

                Comment


                  #9
                  to kreeklane: peale halogeenilambi põletust me lõime sellel telekal veel lumelabidaga ekraani ka sisse. siis juba täiskomplekt :lol:
                  Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                  Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

                  Comment


                    #10
                    sadistid.ei imesta üldse kui ka labida ära lõhkusite.

                    Comment


                      #11
                      ee labidas jäi terveks.kinekas sai lammutada ohutuseesmärgil.pole vaja et ta keset tarimist või keset autosõitu lahti läheb B)
                      Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                      Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

                      Comment


                        #12
                        Seda tehakse lihtsamalt - nael läbi tollesama kõrgepinge metallotsa koopi. Või haamriga kõks kaela pihta. Ei mingeid pauke, vaikne susin ainult.
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

                        Comment


                          #13
                          ma kahtlustan,et sel telekal on toite pinged ära vajunud.
                          et seal peaks olema mingi relee,mis lülitab (+150V) otsa,et ootereziimil kõrgepinget
                          ei oleks ja kui 12V ,millega seda releed juhitakse, on liiga madal,siis ei lähegi tööle.(relee suhtes võisin ka eksida,võib-olla on see kuidagi teisiti lahendatud)

                          Uurimist tuleks alustada toiteplokist väljundpingete mõõtmisega.

                          Comment


                            #14
                            ei tea imelik telekas on..praegu töötab jälle...võtsin lahti jootsin kõik kahtlust tekitavad jootekohad yle...ja võtsin lahti yhe suure toitekonde plaadi kyljest,et kontrollida kas on korras, tundus ok olevat, jootsin tagasi skeemi, panin kõik uuesti kokku,ja siis lykkasin juhtme seina algul kui lykkasin power nupu sisse hakkas sirisema ja siis kustus ära,,,ja nii mitu korda kuni sisselylitamisel jäi led tumepunaselt põlema...ootasin siis nimoodi mingi 5 mintsa ja siis korrax power välja ja kohe uuesti sisse tagasi ja kohe kanali nuppu ka, ja telku läx tööle..ja töötab nyyd jälle probleemideta, puldist tööle puldist kinni ei tea mis viga täpsemalt oli sellel aga praegu töötab

                            Comment


                              #15
                              kas võrgulüliti on nelja või kuue kontaktiga?

                              Comment

                              Working...
                              X