Teade

Collapse
No announcement yet.

Tv ei näita subtiitreid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Tv ei näita subtiitreid

    Tervist.
    Mure selline,et äsja soetatud uus televiisor mängib küll ilusti mälupulgalt filme,kuid keeldub subtiitreid näitamast.
    Tegemist sellise isendiga 32" Full-HD teler LG 32LM6300PLA.AEU.
    Kõikvõimalikud trikid faili nime sarnaseks muutmisega on tehtud aga tulutult.
    Kõige kummalisem on veel see,et isegi blueraymängijas sama filmi käivitades kadusid subtiitrid,kuigi varem neid näitas.
    Lisaks tekitab televiisor mälupulgale kausta LG nimega kuhu onkokku korjatud kõik mälupulgal olevad videofailid ja pannud mingi tundmatu faililaiendi nime neile.
    Kahjuks kustutasin selle kausta ära ja hetkel ei mäleta,mis see laiend oli.
    Äkki on kellegil veel kogemusi olnud sama probleemiga.




    #2
    Sarnane probleem aga ETV kanalitel: HD vormis kaovad tihti subtiitrid. Üldiselt peale sisselülitamist on olemas, vahest kestavad kogu õhtu, üldiselt mitte. SD formaadis on alati olemas Samuti Soome kanalitel nii HD kui SD ja ka CMore kanalitel. Proovin teha tarkvarauuemduse, näis, kas aitab? Igaljuhul tobe arvestades SD kadumise. Kas on mingi kodeerimose vahe? Aga minks siis vahetevahel? Ehk on asjatundkaid.

    Comment


      #3
      Philips 40pft4101/12

      Comment


        #4
        Telekanalite subtiitritega pole probleeme,sest need tulevad Telia digiboksist.
        Hetkel vaatab filme Blue ray mängijaga ja tv subtiitrid on välja lülitatud.

        Comment


          #5
          Asja juurde tagasi tulles tundub, et probleem on tõsisem, kui arvasin. Uurisin pisut asja ja ehk tuleks teema viia:https://www.elfafoorum.eu/forum/audi...e3#post1109405 alla? Konsulteerisin teleka asjus Phlipsi ja Leviraga ja selgus, et teleka soft on vigane. Philips vingerdas välja, kuna garantiiaeg oli läbi. Oma viga: nägin probleemi varem, aga ei pööranud piisavalt tähelepanu. Levira arvamus oli, et igasugu softivigu on palju ja keegi ei kavatsegi väikese Eesti jaoks neid parandada. Tõehetk seisab ees Oomipoega: tema uus digiboks oli veel vahvam: ei pidanud kanalivahetusel meeles subtiitreid ja EPG oli segamini. Pood lubas tootjat togida; elame-näeme. Kutsun üles kõiki testima oma seadmeid kõikides reziimides. Kardan, et igasugu veidrusi tuleb välja.

          Comment


            #6
            Oled kindel, et Levira mehed täit tõtt räägivad? Mulle on küll seni jäänud mulje, et neilegi meeldib nö. kapotialuseid asju oma vaatenurgale sobivalt interpreteerida.

            Comment


              #7
              Levira mees oli usutav, pisut tuttav ka ja asjaliku jutuga. Philipsi oma keerutas ja tegelikult tunnistas, et soft on vigane, aga minusuguse üksiku pärast ei hakka keegi seda parandama. Nojah, hilja ametlikult ka. Ma kahtlustan, et jamasid võib rohkem illa ja kutsun üles testima oma igatvärvi riistu.

              Comment


                #8
                ehh, teleka tarkvara uuendused ei sõltu garantiiajast.

                eesti viga on see et ta kipub kõike tegema omamoodi (ei konsulteeri professionaalidega) ja sellest tekivad ületamatud konfliktid.

                Comment


                  #9
                  Nii: tarkus tuleb taspisi. Oomipood kirjutas: Ma olen nüüd tootjaga kümneid kirju vahetanud, aga väga head lahendust ikkagi pole. Kogu probleem on seadme vähene mälu. Viimane tarkvara muudatus jätab subtiitrid meelde, aga EPG on kõikide paranduste juures olnud ikkagi kehvakene. Meie eesti oludes on see siiski enamvähem, kui arvestada, et selle boksiga vaadatakse ETV HD programme, ehk üks mux ja kolm kanalit. Siis püsib EPG isegi enamvähem ees. Tõenäoliselt on probleeme kui paljude muxide pealt palju programme, mille EPG hõivab kogu mälu ja tuleb puudugi.
                  Saavad oma digiboksi tagasi, mul on (kattuvustega) 35 programmi.
                  Merge on pisut lubavam, proovin ära:
                  EStar boksi EPG toimib ja on täispikkuses infoga. ERR HD kanalite subtiitrite eripäraks on nende edastamine HD formaadis (Soome HD kanalid kasutavad näiteks SD formaadis subtiitreid), mõni boks ei suuda neid üldse kuvada ning mõnedel seadmetel on HD subtiitritega kohati tõrkeid. Mainitud EStari boksil väga kiire dialoogi korral võib mõnikord juhtuda, et subtiiter vilksab ekraanilt minema enne kui lõpuni jõuab lugeda. Normaalse tempo korral ja näiteks dokumentaalide puhul seda probleemi ei esine. Subtiitrikeele valik jääb boksil mällu, kui see on puldist ühel kanalil kord kindlaks määrata ning boks seejärel korraks ooterežiimile lülitada, et valik salvestuks.
                  Huvitav, kas ma olen ainuke, kes selle HD pärast kannatab või on veel? Või pole veel ärgatud: juulikuuni on aega.

                  Comment


                    #10
                    Nii: arengud. eStari sai proovitud ja Mergele tagasi saadetud. Katkus ikka tublisti neid subtiitreid ja oli hetki, kus ei reageerinud puldile. Sattus ette sama välimusega Esperanza On-Off-ist. Üllataval kombel töötas ja oli veel kõige odavam. Ilmselt sellepärast, et polnud eestikeelset juhendit (Poola!) ka puldi patareisid. Mulle meeldis veel RF -Out: pole vaja antenni ümber lülitada. Minupoolt oleks siis asi ühel pool, aga mõeldes sellele, kui tõepoolest SD pilt kaob, siis mida teevad nende nn. T2 digiboksidega sajad vanemad inimesed? On tegelikult kolm võimalust: 1. Levitada minu kogemust,2.ärritada importiad softi ümber tegema või 3. ärritada Levira viima subtiitrid SD tasemele nagu Soomes. Sest jama on ainult Leviraga. Mida arvatakse?

                    Comment


                      #11
                      Mina arvan, et Sinu toodud loetelu võimalustest on kasuteguriga täitsa korrelatsioonis, just selles järjekorras, nagu nad on.
                      Paraku.

                      Comment


                        #12
                        Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitust
                        3. ärritada Levira viima subtiitrid SD tasemele nagu Soomes. Sest jama on ainult Leviraga.
                        Kõige mõistlikum lahendus oleks Leviral edastada nii HD- kui ka SD-formaadis subtiitreid. See lahendaks selliste vigaste tarkvaraga seadmete probleemi. Muksi maht selle arvelt küll veidi kannatab.

                        Kas sati pealt telekas HD-subtiitreid näitab korralikult? Kui on võimalus proovida.

                        Mis selle eStari täpne mudelinimetus on?
                        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                        ATiP1pN4XeM

                        Comment


                          #13
                          Sativõimalust ei ole. eStar:https://llmerge.ee/digiboksid-20/tas...Star-DVB-T2538. Esperanza on välimuselt täpselt sama, ka pult. aga puldi nupud on teistmoodi. Ilmselt softivahe.

                          Comment


                            #14
                            Proovimata on:https://www.digikaup.ee/tooted/digiboks-dvb-t/hd-dvb-t ja https://www.smartech.ee/et/category/...id/tv-tuunerid.

                            Comment


                              #15
                              Kas on kellelgi veel midagi asjalikku lisada? Jätkan siis om programmi p.1.-ga.

                              Comment

                              Working...
                              X