Teade

Collapse
No announcement yet.

"Tundmatute" firmade telerite kvaliteet.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    "Tundmatute" firmade telerite kvaliteet.

    Oskab ehk keegi kommenteerida kuidas on lood vähetuntud ja odavate telekate tootjate kauba kvaliteedi, töökindluse ning hinna ja omaduste suhtega. Pean silmas marke nagu näiteks: TCL, Provision, Skyworth, Beko, ehk ka Thompson (kuigi see vist peaks olema veidi paremast klassist). Neid marke jagub veelgi, nimetasin need, mis esimestena meelde tulid. Kas kindlatel markidel esinevad mingid tüüpvead? Oletan, et tihtipeale on sisu kellegi pealt kopeeritud ning muudetud disaini. Rohkem pakub huvi 28"-29" valik, aga miks ka mitte muud.
    Innf siis oodatud..

    #2
    Võin kommenteerida 28 tollist Bekot.
    Pilt on enamvähem , samuti ka heli (kui lasta läbi võimu ja kõllide) . Sisemise kõllidega saab väga sita heli (seepe kannatab vahtida).
    Pildi hädad on selles, et kõrgepinge on viletsasti stabiliseeritud ja pildi suurus sõidab nii mitu sentimeetrit koos heledusega.Kui tead et selline viga, siis vaatamisel häirib. Pult on suhteliselt mugav ja nuppudele piisab väga väikjesest jõust (kassid on öösel telekat ikka käima pannud küll) .
    Eelis: mina sain telekaga SKEEMI kaasa !!!!!!

    Martin@2 aastat beko telekaga.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

    Comment


      #3
      Mul vist sama Beko. Heli tõesti vilets ja sahiseb. pilt pole ka nii hea, kui teleripoes tuntud markidel. Aga see võibolla antenni viga. Pildi suuruse muutumist pole täheldanud, aga pole siiani osanud sellel tähelepanu ka pöörata. Olnud u neli aastat ja nüüd juhtus midagi kõrgepingetrahvoga.

      Comment


        #4
        Kogemus Provision firma televiisoriga (diag. 51 cm). Osteti siis kui ühed esimesed selle firma telekad Eestisse müüki jõudsid s.o. u 6 aastat tagasi. Ei taha küll ära sõnada aga töötab siiani ilma remondis käimata. Pildi teravus küll natuke muutub vahelduva eduga ja ega heli ka just kiita ei ole aga magamistoa telekaks piisab küll.
        20+ aastat elfafoorumis

        Comment


          #5
          Remontijad-mehed võiksid ka oma hinnangu visata. Et mida kõige rohkem/vähem lappida vaja olnud ning mis vea/vigade tõttu.

          Comment


            #6
            Selle asjaga on üldiselt nii, et remondis käib kõige vähem selliseid telekaid, mida kohapeal kõige vähem liigub/müüakse. Seega ei julge hakata ühtegi firmat maha tegema või kiitma. Igal firmal kukub mõni mudel hästi välja ja järgmine läheb .....
            Ja see ei ole alati seotud firma nimega ja/või hinnaga. Rohkem loterii moodi õnnemäng. Kui mitmel tuttaval on sama mudel ja nad seda mitu aastat pole remontinud ning taevani kiidavad, siis võiks ju samasuguse osta... aga selle aja peale on see mudel juba ammu tootmisest maas
            Noh, niipalju võiks siiski mainida, et kui teleka tagakaanele pole juletud trükkida isegi mitte "Made in China", siis sellistest tuleb küll suure kaarega mööda käia. Ehk nagu keegi ütles: "Kõige hullemad on Vietnamis järgitehtud Hiina tooted"
            Harjutamine teeb harjutajaks.

            Comment


              #7
              Mul kodus juba vist 5 aastat mingi Totanic 28"
              Kineskoop on paras kauss, kuigi pildil polgi nii väga viga. Läbi videomaki vaadates saab kasutada NTSC süsteemi, mis peaks siis 10Hz juurde andma. Tundub, et on ikka vahe küll kas 50 või 60Hz :P
              Mingi algeline stereo vist isegi on.
              Õel on 14" TeleTech korra käis garantiis, nüüd laulab juba mitu aastat.
              Seega odavad pilukad ruulivad :lol:
              Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
              www.sansui.us/AU-9500.htm

              Comment


                #8
                natuke OT, kuid oskab keegi öelda, kes Provision kolaga Eestis tegeleb? Omal üks selle firma universaalpult tahaks progremist, manuaali pole kahjuks...

                Comment


                  #9
                  TCL on suhteliselt korralik. pilt on sama nagu uutel telekatel ikka´ja heli suhtes pole ka kurta (kui siis ainult see, et ei saa piisavalt vaikseks, kui võrrelda teise telekaga (Philips oma) siis sellel volume 8 peal.. kui TCL 1 peal. :P)
                  katki ka ei ole veel läinud. (2 aasta) ptyi ptyi.

                  Comment


                    #10
                    mul beko 28" laiekraan pildikast ja ei saa ei pildi ega heli suhtes nuriseda selle hinna eest pilli küll ja küll see old nüüd peaaegu aastajagu

                    emal on 28" 4:3 beko 4 aastat ja probleeme pole esinenud

                    ja samuti skeem kaasas! ja mis on tegelt üllatav on 5 aastane garantii !

                    Comment

                    Working...
                    X