Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia kõlarid, ehk siis Vene kõlarid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Estonia kõlarid, ehk siis Vene kõlarid

    Tere!!!!

    On siis selline probleem, on 2 Estonia kõlarit-35 AC 021. Neil on aga probleem, et see juhe mis läheb membraani, http://salupa.exe.ee/index.php?leht=10/ele&menu=teo siit siis see puntk 15, see sama juhe tuli otsast ära, kuna kõlarit kuulati kõvasti, mitte põhjas aga ütleme nii kolmveerand, mitte koguaeg noh nad on muidugi vanad kah. Ja sellest tingituna siis bassikõlar enam ei töödanud, tuli ainult pininat, siis pandi need enam vähem tatiga tagasi kinni aga neid ei saa enam kõvasti kuulata kuna juhe tuleb kohe küljest ära, et kas seda juhet on võimalik, kuidagi sinna kinni sulatada või midagi.

    #2
    Juhe tuli membraani küljest täiesti lahti või, mina sedasorti viga superliimiga parandanud või oli moment. Aga kui pooleks, siis tina anda ja korras.


    Enivei portugal ruulib

    Comment


      #3
      Ma kardan, et lihtsalt tuli lahti, a no sel juhul, lähen ostan poest momenti liimi, sest kuna nad praegu ka töötavad, üsnagi kõva peal ,aga mitte kaua, sest see juhe tuleb lihtsalt lahti. Selge, et siis liimist täitsa aitab jah.

      Comment


        #4
        Kui juba ära on murdunud või murdumise äärel siis jooda uuesti kinni ja liimi korralikult membraan külge kinni. Kui vunts kipub lühikeseks jääma siis pane parem uus ja vaata et seda liiga lühikeseks ei tee muidu tõmbab jälle lahti. Osta noorest tehnikust tinasukka ja pane uues.

        Comment


          #5
          Niimoodi võtsin siis mõlemad kõllid lahti. Ühel kõllil oli see juhe juba originaalis kinni, teisel kõlaril oli niisama kinnitatud kuidagi ilma vahenditeta, tinutada pole nagu võimalik sest seal pole kuhugi millegi külge panna pole metalli, aga kumbaga oleks parem liimida, kas EPOga või Superfix Momendiga.

          Comment


            #6
            Moment sel juhul parem, sest EPO kuivab liiga jäigaks ja võib suure vibraga ära lennata. Kui liimid, siis suru membraani ettevaatlikult sisse-välja ja vaata, et sukk ei painduks kusagil "liiga teravalt", muidu murdub üsna varsti. Ka jootes kasuta võimalikult vähe tina...liig suur plönn on raske ja lendab samuti varsti minema.

            Comment


              #7
              mind huvitaks üks asi veel, et need juhtmed mis elemendist väljatulevad ja sinna kasti alla jooksevad, see must ja valge juhe, et kas need võivad natuke keerdus ka olla või, mingi 1-2 keerd ja see papp mis seal vahel on, et see peab ka korralikult olema või.

              Comment


                #8
                ?

                Comment


                  #9
                  Nats segaselt seletad...kui mõtled neid juhtmeid, mis valjukast välja tulevad, siis mõned keerud ei tee midagi...aga mis papp? :huh:

                  Comment


                    #10
                    ee neid samu mõtlen jah, need lähevad jah kuhugi elektriseadmetesse aga see papp on kohe elemendi alla ,kui seda sinna auku toppida.




                    Edit: Sain kinni ja enamvähem töötab kah, tänan.

                    Comment

                    Working...
                    X