Teade

Collapse
No announcement yet.

Laigud monitoril

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Laigud monitoril

    Sai siis monitor magnetit tunda vähekese, nüüd on laigud peal. Monitori enda demagnetiseerija laike ära ei võta. Oskab keegi aidata?!
    Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

    #2
    Kõigepealt kisu monitor seinast välja umbes 15 minutiks kuni tunni ajani. Siis sisselükkamisel teeb ise degaussi. Veendu ennem, et poleks lähedal kõlareid ja muid magnetilisi asju. Kui ikka ära ei kao siis pead ise mingi demagneetimispooliga üle laskma.
    Kui Sul on momentkolb, lase sellega, mõnikord aitab. Kui pole siis otsi mõni vanema seadme võrgutrafo (E I ) südamikuga, idealne on lampteleka helitrafo. Selle südamiku lammutad ära nii et paned sisse ühtepidi ainult E tähed (et magnetahel jääks katkiseks) . Siis paned trafo kõige suuremat takistust omavat mähist pidi võrku ja hakkad ekraani ees ringe tegema seda puuduvat trafo I osa ekraanipoole hoides. Ise lähed samas ringe tehes ekraanist järjest kaugemale. ja lükkad trafo välja ekraanist võimalikult kaugel. Tegutseda tuleb suht kiiresti, sest trafo läheb niimodi suht kiiresti tuliseks.




    Kui ka see ei aita siis on võimalus, et oled magnetiga koobi maski mõlki või lahti tõmmanud . siis tuleb asi saata prügimäele või TTÜ kevadpäevadele
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

    Comment


      #3
      Nu monitor sai oma 48h puhata ja peale seda sai tehtud degauss... ikkagi on tumedamad laigud peal... ja kelle telekast ma seda trafot välja hakkan kookima? või äkki kellelgi leidub selline asi?
      Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

      Comment


        #4
        Võta kõvaketta magnet....ühtepidi ajad laigud hullemaks teise magneti küljega jälle paremaks...endal sain korda kõvaketta magnetiga...

        Comment


          #5
          magnet jääb pisut nõrgaks vist:\
          Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

          Comment

          Working...
          X