Teade

Collapse
No announcement yet.

Vermona Synthesizer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vermona Synthesizer

    Tere!

    Sattusid siis minu kätte sellised isendid nagu sünt Vermona Synthesizer ja elektrooniline klaver Vermona Piano Strings. Peale kiiret google otsingut tuleb välja et tegu üsnagi väärt kraamiga, seega võiks proovida neist asja saada. Klaver iseenesest toimib ja läheb ilmselt müüki kuna pole talle kasutust, küll aga sünteka tahaks korda teha ja ise kasutada.
    Alguses ei lülitunud ta sisse, selle probleemi lahendas kahe toite plaadil oleva kaitsme vahetus, kuna originaalid olid otseses mõttes puruks oksüdeerunud. Nüüd võtab asi voolu sisse aga heli pole kohe üldse õige, venitab kuidagi ja imelik teine. Seadete nuppudest muutmine midagi palju paremaks ei muuda. Youtubes on videoid, millist heli see pill tegema peaks, ja no mina seda sealt kuidagi välja ei suuda võluda,
    Skeemi ma talle ei leia, paistab et suht defka kraam, kuskilt lugesin et neid ainult 500 kanti toodeti, seega haruldus ka veel. Ehk oskab keegi anda nõu millest alustada, või oskab keegi soovitada Tartu kandis kedagi spetsi kes oskaks sünteka üle vaadata ja oma diagnoosi anda.
    Ebay järgi on asi töökorras olekus väärt 400-600 eurot, ja kui see on tõsi siis ilma kellegi targema juhendusteta sisu kallale väga minna ei tahaks. Nii palju olen teinud et seest ja väljast puhastatud ja jooted üle kontrollitud, rohkem näppinud pole.
    Kellel on nõuandeid mida teha, siis laske tulla

    #2
    Vs: Vermona Synthesizer

    Comment


      #3
      Vs: Vermona Synthesizer

      Super! Väga suured tänud! Saan kohe kontrollima hakata

      Comment


        #4
        Vs: Vermona Synthesizer

        Selline imelik probleem siis selle masinaga, et klahvid 1-19 toimivad ilusti. 20. klahv toimib pooleldi alla vajutades ilusti. Klahvid alates 20. teevad kuidagi moonutusega heli ja ADSR'i release teeb sellist "tiksuvat" häält mitte ei lange ühtlaselt. Kui hoida all mõnda klahvistiku esimestest klahvidest ja siis vajutada klahve 20-44, siis on nende heli okei. Oskab keegi mulle palun seletada mis tal viga on? :P

        Comment


          #5
          Vs: Vermona Synthesizer

          Ja saingi tööle asja! Tuleb välja et klaveri all olevad metallvardad olid keskelt külmjootes. Mõlemad üle joodetud ja asi toimib! Ja väga huvitava heliga isend ka veel.

          Comment

          Working...
          X