Teade

Collapse
No announcement yet.

Heli ragiseb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Heli ragiseb

    Tervist

    Selline porbleem, et heli ragiseb defender spk-750 komplektiga kuulates. Ise arvan, et asi on võimendis, kuna kui muusikat veidi valjemaks keerata, müra tugevus ei suurene. Kas kellegil on ideid, mis jama on ja kuidas sellest lahti saada.


    T.

    #2
    Vs: Heli ragiseb

    Kas keegi oskab midagi pakkuda?

    Nt teise arvutiga on müra tunduvamalt väiksem. Samas puudub müra kõrvaklapidega või teiste mini kõlaritega kuulates.

    Comment


      #3
      Vs: Heli ragiseb

      Tundub et sul on vigane sisendikaabel või on võimendi tuksis. See ragin on ka selline lai mõiste mõne jaoks ragin teise jaoks urin või undamine. Et kui undab siis nagu kaabel jama aga kui ragin siis võimuosa aga võib ka vastupidi olla. Kas see hakkas järsku, või oli ostes, palju sa kõlareid sinna järgi oled pannud, ega väljundi otsad kokku pole läinud kogemata? Need minikõlarid paned ikka otse arvuti järgi siis ei ragise või panid need võimendile järgi, kui panid need võimendi järgi siis on valjuhääldid katki. Proovi ikka nii seletada et aru saada kuhu mida panid ja millega mismoodi.
      viimati muutis kasutaja prelude; 04 m 2014, 11:16.

      Comment


        #4
        Vs: Heli ragiseb

        Hei, tänud et viitsisid vastata

        Nimetame selle "müra" ümber siis undamiseks. Kõlarid + võimendi on bi-amp otsadega ning need olid ostes üks terve komplekt. Teisi kõlareid ei ole sellele võimendile varasemalt järgi ühendanud. Undamine on toimunud terve aja, aga millegi pärast on minu praeguse laptopiga muusikat kuulates kõlarites see müra valjem, kui elukaasa läppariga kuulates.

        Need minikõlarid on omaette toimiv süsteem ja nood panin arvutile otse järgi ja siis ei ole mingisugust müra/undamist. Sellest lähtuvalt arvan, et helikaart peaks läpakal korras olema.

        Seega...miks antud (Defender spk 750) komplektiga läpakas nr. 1 heli undab rohkem kui läpakas nr. 2, samas kui teise helisüsteemiga ei ole mingit raginat läpakas nr. 1 ega nr. 2.

        Kui asi on võimendis, kas keegi oskab soovitada usaldusväärset remondimeest Tartus.

        Comment


          #5
          Vs: Heli ragiseb

          Aga kas sa seda signaalikaablit proovisid vahetada mis arvuti ja võimendi vahele käib?

          Comment

          Working...
          X