Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõrvaklapi element ei tööta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõrvaklapi element ei tööta

    Olemas kõrvaklapid Grado SR125 millel parem element ei tööta(signaal jõuab elemendini).Kuna eestis esindus puudub ja tegemist on keskmisest kallimate klappidega sooviks abi kuidas asja korda saada.

    #2
    Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

    mida tähendab termin "signaal jõuab elemendini" ja kuidas sa selles veendusid?

    Comment


      #3
      Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

      Kontrollisin kas kaablid on terved;teise elemendiga ja testriga.

      Comment


        #4
        Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

        mis sul seal klapi sees on.kindlasti on kuularil mingid kirjad peal.
        kuigi natuke kahtlen su jutus.98 juhtumil sajast läheb läbi juhe.1,99 juhtumil pistik ja allesjäänul 0,01 juhtumil kuular

        Comment


          #5
          Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

          Ära kahtle.ma ei ole päris oinas.mul on kindalasti parememini varustatud tööriista riiul; kui enamikul lihtrahval.kuular on tagant musta-värvi ilma ühegi kirja ja sümbolita.Gradol on ka kodu-lehekülg kust näeb kuidas ja millest neid tehakse.selleks, et kuulareid korpusest tervelt kätte saada läks pool-päeva.

          Comment


            #6
            Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

            võta riiulist mikroskoop ja kontrolli järgi mis katki on. ennem võid mõõta elemendi takistust, et veenduda, et ikka on element rikkis. Nii väiksel kõlaril muidugi igasugu lappimine on paras kirurgitöö ja vaevalt, et helipilt samasuguseks jääb, nagu enne. Ise panustaks ka juhtme või pistiku riknemise peale.

            Comment


              #7
              Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

              Mul endal taoline asi juhtunud, küll hästi odavate klappidega,aga ka juhe terve ja klapi element läbi.. ja üsna lollilt veel.. niisama panin omavahel parema ja vasaku klapi omavahel kokku ja see pehme svammist serv ju annab ka järgi ja sai kokku suruda ja lahti lastes tõmbas kergelt vaakumisse.. mitte kinni aga oli kuulda et elemendi membraan praksatas sees nagu oleks järsult sisse ja välja surutud.. nojah, paar korda sai sedasi klappe omavahel kokku ja lahku pigistada ja pärast proovides oligi üks neist kutupiilu.. ja ega muud ei läinud katki kui see peenike traadike mis membraani poolile jooksis, just selle kinnituskohapealt kus membraanilt elemendi raamile jooksis.. silmaga ei olnud nähagi, aga kui nõelaga proovisin neid traate liigutada oli näha kohe.. ja ühendades hakkas jällegi tööle..
              Aga nagu öeldi et see on suht kirurgitöö, siis antud klapielement suri täielikult seda parandada üritades.. aga jah, need olid ühed odavad.. kallimatel kindlasti parem tehnika sees, kuid sarnasusi võib leida.. vigade tekkimisel.. parandamisel..
              Kindlasti pole antud teema elemendid väga eksklusiivsed, kuid kindlaks teha millised täpselt, selleks vaja vaeva näha.. võimalus ka vahetada mõlemad ära, elementidega mis peaks kvaliteedilt ja omadustelt sarnased olema, et jääks siiski õigesse tasakaalu see heli, kui üksikut sama tüüpi ei leia..
              Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

              Comment


                #8
                Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

                Käisin täna elfa,oomi ja nooretehniku poed läbi; mitte-töötav kuular kaasas.elfas õeldi, et seda ei saa parandada ja nemad klappidele uusi elementte ei paku.oomis vaadati lihtsalt lolli-näoga otsa(mingi boss hüüdis tagant ruumist, et kui klient midagi tahab vaadaku oomi-neti-lehelt mida pakutakse ja tulgu siis tagasi.noorest tehnikust lubati tagasi helistada.

                Comment


                  #9
                  Vs: Kõrvaklapi element ei tööta

                  Hiljuti tegin oma Sony klappidele samasuguse kirurgitöö, millest onx15 kirjutas. Mähise traat oli katkenud just membraani servas. Õrnalt membraanile vajutades andis ühendust. Ja täpselt samuti ei õnnestunud elementi korda saada vaatamata mitmetunnisele üritamisele - traat liiga peen, katkes uuesti ja uuesti üsna väikese painutamise peale. Nüüd siis üks element vedeleb niisama.
                  Selliseid asju juhtub, kui klapid juba piisavalt vanad. Pisikut vahetatud, juhet lapitud ja lõpuks siis katkenud mähis. Kujutan tegelikult ette, missugust väänet peab traat taluma membraani ja elemendi raami vahel, ilmselt pole tehnoloogiliselt lihtne seda kohta väga kestvaks teha.

                  Comment

                  Working...
                  X