Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõrgepinge jookseb kineskoopi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõrgepinge jookseb kineskoopi

    Kõrgepinge lööb üle kineskoopi ja reatrahvo sees ka nagu sibistab. Kui juhe on koobist eemal siis töötab aga nii kui üritada kaant taha panna hakkab jälle ragistama. Kas oleks vaja reatrahvo välja vahetada või saab kuidagi lisaisolatsiooniga asja ära teha. Reatrahvot soojendasin fööniga siis enam ei sibistanud, vist oli niiskust saanud.

    #2
    Vs: Kõrgepinge jookseb kineskoopi

    Tee kõrgepinge juhe puhtaks ja anoodi kate, eriti aga klaasi pind anoodi kontakti ümber kuni grafiidi korrani välja. Kontrolli, et kõrgepinge juhtme isolatsioonis läbilööki pole toimunud.

    Comment


      #3
      Vs: Kõrgepinge jookseb kineskoopi

      Tegin juba enne tolmutõrjet aga ei aidanud. ei tao anoodi juurest vaid kohe trahvo pealt sest see läheb peaaego vastu kinekat kui telekas kokku panna. Panin plastikust purgikaane vahele esialgu jäi pidama. Huvitab, kas see ka ohutu on - reatrahvo põlema ei lähe?

      Comment


        #4
        Vs: Kõrgepinge jookseb kineskoopi

        Nühi näiteks denatureeritud piirituse või aknapesuainega kogu sodi maha ja kuivata korralikult, tolmu mahapühkimisest väga abi pole. EDIT: grafiidikiht jäta alles!

        Reatrafo ei tohiks suure leegiga põlema minna, kuna halvastipõlevat materjali kasutatud, tavaline purgikaane võib põleda või sulada küll. Lisaisolatsiooni leiab mõne romu seest, nt kineka anoodjuhtme kummiotsik vms.

        700
        viimati muutis kasutaja Scott; 31 m 2011, 03:05.
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

        Comment

        Working...
        X