Teade

Collapse
No announcement yet.

Panasonicu sang tumm

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Panasonicu sang tumm

    Isendiks panasonicu rx-es20. Ei ole kaugeltki audiofiilne tegelane, aga hommikuse äratamise ja lihtsakoelisema kuulamise tarvis asendamatu abiline. Juhtus nii, et hetkest x alates ei tee pill enam ühtegi piuksu (st mängis, aga järgmisel käivitusel enam mitte).

    Käivitub kenasti, kõik funktsioonid näivad toimivat, aga mida ei ole, on heli. Isegi mitte kahinat emmast kummast kõlarist. Klapiväljund on samuti tumm. Mingit muting nuppu ei ole tuvastanud ei puldil, ei paneelil.

    Mul on isegi service manual olemas, aga targemate juhatus oleks siiski abiks selles osas, kust pingeid kontrollida. Kui muud ei saa, siis vähemalt kätt harjutada. Kui eluvaim sisse õnnestub saada, on rõõm seda suurem.

    #2
    Vs: Panasonicu sang tumm

    kui just kontrollida,siis alusta Q203;Q103;Q318
    seda muidugi juhul kui kõik muu toimib(heli reguleerimine samuti)

    Comment


      #3
      Vs: Panasonicu sang tumm

      Tänud juhatuse eest.

      Transid Q203 ja Q103 leidsin, nende jalgadelt ei meelitanud üheski kombinatsioonis näitu välja. Eeldan, et numbrid peegeldavad ka mingit reaalset järjestust, mistõttu 318 polegi tarvis enam otsida?
      Tuleb küll tõdeda, et pool makki, st paneeli ja kõlarite osa oli katse ajal mugavuse mõttes üldse eemaldatud (lintkaabel lahti), aga see vast ei tohiks antud mõõtmist mõjutada?

      Heli reguleerimine sellesmõttes toimib, jah, et kui üritada (hetkel paneeli puudumisel puldi kaudu), siis displeile kuvatakse vastav graafika vol. muutmisest.

      On ideid edaspidiseks?

      Comment


        #4
        Vs: Panasonicu sang tumm

        Ei anna mulle ikka rahu see asi. Kas see, et nimetatud transside jalgade vahel pinget ei ole on tõesti nii uskumatu? Võin siis igaks juhuks uuesti uurida, sest äkki tõesti sai halvasti mõõdetud.

        Üldiselt, ideed on oodatud ses osas, mida ette võtta, st kas on veel miskeid kohti, mida tasuks kriitilise pilguga vaadata.

        Comment

        Working...
        X