Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony bluray mängija (S760) näitab eelmise plaadi pilti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony bluray mängija (S760) näitab eelmise plaadi pilti

    Mul on hiljuti kaks korda juhtunud, et kui panen mängijasse uue plaadi sisse, siis ilmub teleka ekraanile eelmise mängitud plaadi viimati ette jäänud pilt ja uut plaati kuidagi mängima ei saa. Mingi väike punane kriips on ka keset ekraani. Seda saab puldist nooltega veidi üles-alla liigutada. Kui tahan puldilt plaati edasi kerida või kiiremini mängima panna, siis ütleb, et see operatsioon on keelatud. Lõpuks mingi hetk ikka läheb uus plaat ikka käima, aga mängija muudab keele ära. Kui muidu on mul automaatselt inglise keel, siis nüüd hakkab plaat mõnes teises keeles mängima. Kas see võib olla mingi tarkvara viga või on vaja mängijat puhastada? Või võib probleem ka selles olla, et uus plaat, mille mängima tahan panna, on liiga must. Seda on juhtunud nüüd kaks korda ja mõlemal korral oli uueks plaadiks üks laste plaat, mille nad on vist päris ära plätserdanud.
    Hiljuti puhastasin mängijat DVD-mängijatele mõeldud harjakestega plaadiga. See mängis seal kenasti, aga ise mõtlen, et kas bluray mängijat ikka tohib sellega puhastada või peab nende jaoks mingi oma puhastusplaat olema?

    #2
    Vs: Sony bluray mängija (S760) näitab eelmise plaadi pilti

    Plaadi mustuse pärast küll eelmise plaadi pilti ette ei jää. Pigem mälupuhvris või tarkvaras kala sees.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

    Comment


      #3
      Vs: Sony bluray mängija (S760) näitab eelmise plaadi pilti

      Pesin eile plaadi puhtaks, siis enam sellist jama ei juhtunud ja plaat ei jäänud seisma ka mängimise ajal, nii nagu varem juhtus. Tuleb välja, et see mängija on nii tundlik, et laste räpased sõrmejäljed ajavad ta päris sassi.
      Punane triip oli selle räpase plaadi keelevaliku all olev triip. See oli siis ainus asi, mis uue plaadi pildist läbi vana pildi ekraanile ilmus. Kui ma seda triipu üles-alla liigutasin, siis valisingi ise teise keele. Loodan, et see probleem on nüüd lahendatud ja edaspidi hakkan aeg-ajalt laste plaate pesema.

      Comment

      Working...
      X