Teade

Collapse
No announcement yet.

NAD 3020B uriseb käimapanekul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    NAD 3020B uriseb käimapanekul

    Tervist! Sain enda kasutusse NAD 3020B võimendi. Viga on selles, et käimapanekul hakkab asi väga vihaselt "buzz" häält tegema, umbes 3-4 sekundi pärast vajub urin ära, peale mida võim töötab täiesti korralikult, mitte ükski asi ei unda ja heli on täiesti puhas. See urin tuleb iga kord, kui lülitad asja sisse ja ükstapuha, kui palju sul volüümi peale keeratud on, samuti tuleb see vaid siis, kui on kõlarid või klapid järgi ühendatud, mitte ei tule urin võimust endast. Googlet ka piinasin natuke ja seal paistis mõnel olevat sama viga, mis minu omal, aga lahendust ma siiski ei leidnud sealt. Praegu kasutan seda võimu kõrvaklappide elustamiseks, sest siis on lihtne enne seda surinat klapid välja tõmmata ja kohe järele ühendada. Kõlareid retsiks selline asi ruttu ära.
    Mis võiks tal viga olla ja kas selle parandamisega saaks hakkama täielik algaja (kui austatud foorumlased annaksid häid juhiseid)?

    #2
    Vs: NAD 3020B uriseb käimapanekul

    Üles. Ikka veel olen hädas, nüüd olen seda klõbistanud iga nurga alt ja vahepeal tuleb see põrin vaiksemalt, mõnikord valjemalt. Paremast kanalist peamiselt, vasakust tsipa vaiksemalt. Välismaa foorumites kahtlustati "auto mute" failimist, mis tuleb enne kõlarite järele ühendumist. 2.dets satun Tartusse paariks tunniks, äkki keegi oskaks üle vaadata?

    Ei taha hästi uskuda, et siin ainult Radiotehnika y-101 ja y-7101 võime osatakse parandada, millega ka mul probleem on.

    Comment

    Working...
    X