Teade

Collapse
No announcement yet.

С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

    Nii, tegin ossile natuke liiga ja arvatavasti kannatas 2TC613A nimeline kiip selle sees. http://www.elektroda.pl/rtvforum/fil...c1-99_1670.gif on näide samast lahendusest C1-99 sees. Oskab keegi öelda, mida sinna asemele panna? Originaali ei vedele kuskil?
    viimati muutis kasutaja Scott; 01 04 2010, 01:48.

    #2
    Vs: С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

    Sees on 4 eraldi transsi. Mitu neist läbi on? Mina asendaks x eraldi transiga. Sobiva max voolu ja pingega.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

    Comment


      #3
      Vs: С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

      Ma olen natuke ettevaatlik. Ma ei tea nende transside andmeid üldse. Mõtlesin, et äkki keegi siit omab venekeelset mõnda spraavotšnikku ja ütleb kohe tema andmed või analoogi. Aga kui muud ei öelda, siis panen jah pimesi miski BC557 vms sinna. Ma neid transse pole veel mõõtnud aga see plokk ei silu enam pinget üldse. 100uF->8800uF lüüdi vahetus on hetkel üsnagi toimiv hädaasendus.

      Comment


        #4
        Vs: С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

        Netist leiab sellise käsiraamatu. Kui see link ei tööta, siis siin on veel valik linke. Esilekargavast blokeerimishoiatuse aknast ei maksa ehmuda, vaid see tuleb külmalt kinni panna. Ajad on nüüd sellised.
        Andmeid ligi 4 lk, sellepärast ei viitsinud neid ümber trükkida.
        Sellises korpuses elukaid peaks mul üks peotäis olema. Ainult ma pole kindel, olid need nüüd 2Т või КТ ja kas 613 või 631. Tähte ei hakka praegu pakkumagi. Kui kangesti vaja, võin üles otsida ja täpsustada. Postikulu tuleb küll palju suurem, kui asi ise väärt on.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

        Comment


          #5
          Vs: С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

          Tänud lingi eest. See on täpselt see, mida ma vajan. Panin ta sisu üles ka http://no.spam.ee/~tonu/Мощные%20полупроводниковые%20приборы%20Транзисторы .djv indekseeritavale kujule, et järgmistel lihtsam oleks. Foorumi soft keeras lingi muidugi tuksi lisades tühiku. Nalja ka: Need popup aknad reklaamidega üritasid mingit kasiinot reklaamida ja nende sisu oli "See veebileht on blokeeritud blabla" . Maksuamet on adblokina täitsa kasulik ma vaatan.

          Comment


            #6
            Vs: С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

            See valge leht on jah silmale palju meeldivam kui eelnev näkkukaranud reklaam.
            Täna leidsin kohe esimesel katsel õige karbi üles. On olemas nii КТС613Б kui ka 2ТС613Б. Kui huvi on, siis PS. Ma ei satu küll iga päev siia foorumisse, ja vahel võib isegi paarinädalane vahe sisse tulla, nii et vastusega võib aega minna.
            Edu!
            Harjutamine teeb harjutajaks.

            Comment


              #7
              Vs: С1-79 OSSi remont - analoog 2TC613A

              Aga kui nad sul juba olemas on ja naguinii sul tulevikus neid vaja ei lähe - anna oma konto ja ütle, palju sa raha tahad. Paneks 2tk mulle teele ja ma ei peaks rohkem mõtlema. Teatud ilu on ka selles, et asi näeb välja nagu originaal . Postiaadress oleks Tõnu Samuel, Vabaduse 15, Räpina 64506. Kõige odavam pakk on miski 20 krooni ma usun ja kui ma sulle kokku 100 annan siis on ehk ok?

              Comment

              Working...
              X