Teade

Collapse
No announcement yet.

videomaki Philips VR 600 võimalik diagnoos

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    videomaki Philips VR 600 võimalik diagnoos

    Minu kätte juhtus pealt näha hästi hoitud ja siiani lahti võtmata videomakk. Kahjuks kasseti sisestamisel teeb makk segast, lülitab sisse, välja, kerib natuke jne. kuni jääb seisma. Mehaanika osas midagi katki ei ole, vedrud , rihmad oma kohal. Videomaki sisuga varem tegelenud ei ole. Küsimus on selline, et kas videokasseti toosi kõrval asuvad kummalgi pool läbipaistvast plastikust pulgad (õiget nime ma ei tea), mis peaksid mingit valgust edasi andma kassetile.Kas see valgus on ka silmaga nähtav? Ma ei näe seal küll mingit valgust. Proovisin nende pulkade ja kasseti vahele sokutada paberitükid, kuid makk reageeris nagu ennegi. Ei tahtnud veel mehhanika osa maha võtta, et näha mis valgusti seal all on ja palju seal pinge üldse olema peaks. Või on ainult programaator paigast, siis muidugi asi segasem.

    #2
    Vs: videomaki Philips VR 600 võimalik diagnoos

    Osadel videomakkidel on (oli) mehhaaniline veomehhanismi asendi )või seisundi ?) andur. Nagu mitmepositsiooniline lüliti. Selle kontaktid kulusid ja tulemusena läks masin täiesti segi. Aitas kontaktide puhastamine...mõneks ajaks.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

    Comment


      #3
      Vs: videomaki Philips VR 600 võimalik diagnoos

      Tundub kangesti sellise sisuga makk, millel oli mehhaanikas üks põhiline koht, mis järgi andis. Uuri mehhaanikat veidi, leia kogu asjandust liigutav mootor, sealt suht lühikese rihmaga kantakse liikumine üle suuremale rattale ,mille otsas päris pikk võll. Teiselpool pika võlli otsas peaks olema väike koonusekujuline hammakas. Kolmel samade tundemärkidega isenditel on olnud just see hammakas lõhki ja võll sügab seal sees lihtsalt tühjalt ringi. Et uuri seda asja, ehk on tolku midagi.

      taivo

      Comment

      Working...
      X