Teade

Collapse
No announcement yet.

Amfiton U-002

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Amfiton U-002

    Võimendi Amfiton U-002 lakkas siis paar päeva tagasi töötamast. Praegusel hetkel on nii, et kui sisse lülitada, siis kontrolltuluke läheb põlema küll, aga seda plõksu, mis nagu n.ö. kõlarid taha lülitab enam ei tule ning heli pillist ka välja ei pressi kuidagi.
    Enne seda vaikust ta ka aeg-ajalt jupsis, mis tähendab et lülitas iseenesest kõlareid sisse-välja paar korda, vaatasin üle, lühises ka pole midagi silmaganähtavat vähemalt. Ühel hetkel siis lihtsalt ei toimunud enam midagi, kui proovisin. Oskab keegi ehk öelda milles viga võib olla ja mõnda lahendust probleemile?

    #2
    Kui skeemi vähekegi lugeda oskad ja testrit kasutada oskad, siis mõõda alalispinget väljundites (otse võimu plaadilt, enne releed). Kontrolli kaitsmeid.
    Aga esimese asjana tahaksin soovitada kaitselülituse plaadil lüüdid ära vahetada.

    Comment


      #3
      kui testri asukoha kindlaks teen, siis vaatan üle.

      Comment


        #4
        Mul oli kunagi sama võim. Kah ei võtt releed järgi. Testriga vaatasin et mõlema lõppvõimu väljundis oli +või - 11V. Ise mõtlesin et raudselt lõpud lühises
        kuid eeltakid ei kuumenend ega midagi ning kaitsmed ei põlend ka läbi.
        Lõpuks tuli välja et üks KT315 transs oli otsad and (See on koos KT815ga)
        mitte lühise kaitse osas. Selle vahetusest aitas!!!!!


        Seda kas releeblokk on korras või mitte saad kõige lihtsamini kontrollida nii --- võta mõlema lõppvõimu kaitsmed välja - -- need on sealsamas trükkplaatidell. Kui relee nüüd 3-5 sek jooksul töölehakkas on vähemalt 1 pool katki, teist poolt saad võibolla edasi kasutada.
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

        Comment

        Working...
        X