Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsung 21" TV kinekas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsung 21" TV kinekas

    Tere.
    Tegemist Samsungi 21" telekaga, mis umbkaudu 5-6 aastat vana. Probleem selles, et kineskoobi kütteniit paistab omadega läbi olema. Vahest võtab pildi ette, vahest kaob ära. Samas taktis helendab ka toru ots. Kui tagaotsa tundega koputada, siis võtab pildi ette mingiks ajaks, niiet paistab kindel kütteniidi viga olema.
    Kas võib olla mingi võimalus elektriravi teha, et niiti katkenud kohast veidi kokku kõrvatada või on ainus lahendus koobi asendamine?
    Sellest ka teine küsimus. Kas asendus kinekas peab olema väga täpselt sama mudel või annab varieerida ja kui siis mil määral? Telekas pole hetkel käeulatuses niiet kineka marki ei mõista momendil öelda.
    Kas lääne telekatesse annab aretada ka vene koope või siis teistsuguse diagonaaliga?
    Oleks abistava info eest tänulik.

    #2
    Arvata võib, et hoopis külmakas kineka plaadil. Tinuta see pesa üle, mis läheb kineka külge. Veel võib olla, et on oksüdeerunud kineka enda jalad. Võta plaat tagant ära ja vaata järgi. Teinekord on tulnud isegi jalad üle tinutada, et korraliku ühendust saada.

    Comment


      #3
      sama vaata ka reatrahvo peal.

      Comment


        #4
        Originally posted by kreeklane@Nov 15 2004, 09:55
        sama vaata ka reatrahvo peal.
        Reatrahvol ei usu hästi, sest pildi tõi tagasi(ajutiselt) päris toru otsas oleva plaadi serva pihta kopsimine, nii et kahuri sisu kaasaarvatud kütteniit ikka vibratsiooni said.

        Comment


          #5
          Kahtlustan samuti plaadi külmjooteid.
          Samas kui tahad kindlalt toru vahetada, siis pead otsima kindlalt elektrilistelt parametritelt sobiva isendi isegi kui suurus sobib.
          Muidu tuleb oi kui palju nikerdamist, eriti veel teistsuguse sokelduse puhul. Iseasi , kas tasub..oleks veel vene aeg....


          Martin@üritand 17tollisel monitoril vahetada ja lõpuks loobusin (kuigi pildi sain ette aga fookusest väljas ja paika ei saandki)
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

          Comment


            #6
            Lisaks võib tekkida jama hälvitusmähistega. Netist lugedes on mõni ikka kurja vaeva näinud, et neid reatrafoga kokku sobitada. Pole ise selliseid eksperimente hakanud tegema.
            Harjutamine teeb harjutajaks.

            Comment


              #7
              samsungi hälvitus on standartne 90 kraadine , s.t. läheb praktiliselt igasugune. alates vene telekatest kuni peaaegu igasuguse lääne telekani.ainult et küteniidi kustumine ei ole kineskoobi defekt. kütepinge kaob ära, seepärast kustubki.

              Comment


                #8
                Tänud soovituste eest, andis lootust juurde. Kui teleka oma käeulatusse toon ja lähemalt uurida saan, eks siis kommenteerin kuda olukord on.

                Comment

                Working...
                X