Teade

Collapse
No announcement yet.

Marantz PM7200 võimendi ei tee häält enam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Marantz PM7200 võimendi ei tee häält enam

    Tere,

    Stereo võimendi Marantz PM7200 töötas siiani muretult, kuid miskipärast eile otsustas seda enam mitte teha.
    Kui veel töötas, siis sisse lülitades oli kuulda relee klõpsu, peale mida ~10 sekundit hiljem käis teine relee klõps ning võimendi töötas. Küll aga nüüd kui sisse lülitada käib esimene relee klõps ära, ning peale seda järgmist enam ei tule. Seejuures kuulen et sisemine trafo teeb tavapärasest veidi kõvemat häält. Iseenesest tuled lähevad võimendil põlema, ning oleks just kui hästi.

    Kas keegi oskab head remontijat tartus soovitada? Või mida ise kontrollida? Kaane maha kakkusin, peale vaadates silma ei jäänud et midagi nüüd otseselt juhtunud oleks, kondekad ei paistnud punnis olevat.

    #2
    Kui ainult voolujuhe ühendada, kas teeb jätkuvalt nii, et teist klõpsu ei tule?

    Comment


      #3
      Esmalt postitatud gljuk poolt Vaata postitust
      Kui ainult voolujuhe ühendada, kas teeb jätkuvalt nii, et teist klõpsu ei tule?
      Just nii.

      Comment


        #4
        Tartus ei asu, aga kui soovid siis võin diagnoosida seda võimendit sul. Ise ei saa sa seal ilmselt väga palju midagi kontrollida kui just pole üsnagi spetsiifilisi aparaate olemas selle jaoks.

        Kas see relee, mis ei lülitu on kõlariväljundi oma, ehk et kõlariväljund ei tule järgi aga muu nagu kõik toimiks tavapäraselt? Kui sul on termokaamera siis sellega võid natuke uurida seal, et ega juhuslikult mingi koht skeemil kahtlaselt tuliseks ei lähe kahtlaselt kiiresti ning ilma koormuseta.

        Comment

        Working...
        X