Teade

Collapse
No announcement yet.

Otsin meistrimeest- VHS ja audiotorn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Otsin meistrimeest- VHS ja audiotorn

    Hei, otsin meistrit, kes oskaks paarkümmend aastat soojas ja kuivas seisnud Sony SLV-836EE videomakile elu sisse ajada. Mootor käib ringi, rihm ei libise, aga kassetti edasi ajada ei jõua. Seisma jäi täies elujõus ning kassetti pikalt loksutades hakkab toimima ja näitab korralikku pilti. Arvatavasti mehaaniline probleem.

    Perspektiivis otsin ka ühele nostalgilise väärtusega noname audiotornile ülevaatajat-hooldajat-remontijat. Arvatavalt vajab potekate puhastamist ja ühenduste ülevaatamist.
    Kirjutada võib aadressile urmoÄTTloodusandPUNKTee

    ...või oskab keegi soovitada firmat?

    #2
    Paistab, et meistrimehed kardavad antud teema puhul pro bono tööd. Kinnitan, et nii see ei ole- defekteerimine enne lõplikku töö aktsepteerimist ja umbkaudse pakkumise tegemist oleks samuti tasustatud töö. VHS-i puhul pakuks, et näiteks lintmakkide hingeelu ja mehaanikat tundvale inimesele pole teema liialt keeruline, paraku olen ise peenema mehaanika kohapealt impotent, seepärast vajan abi. Noname audio on samuti minu oskusi arvestades liig, aga, nagu mainisin, on tegemist nostalgilise väärtusega asjaga, mis võiks hea kasutuse leida TV heli võimendajana, raadiona ning lampvõimendi alusena (grammari asemel). Kassetikaga tööd ei tohiks rohkem olla, kui juhtmed ja ühendused üle vaadata- üsna korralik Sony kassetikas on olemas ja leiaks kasutamist.

    Comment


      #3
      Vahest makk korras ja kassett tahab remonti?
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

      Comment


        #4
        Paraku mitte, päris palju kassette läbi proovitud

        Comment

        Working...
        X