Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlari joonistamiseks CAD programmi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Kõlari joonistamiseks CAD programmi

    Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
    Aga kui ei kvalifitseeru üliõpilaseks?
    Kooliks paned Eluülikool ja saab küll. Ega keegi seda ei kontrolli ja niikaua kui sa suurt raha ei tee sellega, pole ehk probleemi.

    Comment


      #17
      Vs: Kõlari joonistamiseks CAD programmi

      Teoreetiliselt on ka selline võimalus, et jätkad Fusioni kasutamist, ekspordid STL-i ja konverdid selle STEP-iks, nt freecad-iga. Aga praktilist kogemust mul sellega pole, seega ei tea, kas seal mingeid probleeme või piiranguid tekib.
      Toidan trolle!

      Comment


        #18
        Vs: Kõlari joonistamiseks CAD programmi

        Tänane email:

        STEP export will remain available for Fusion 360 forpersonal use.This removal of STEP export was previously announced aspart of the changes to curb misuse of Fusion 360 for personal use by commercialusers. This change had unintended consequences for the hobbyist community.

        For this reason, we have made the decision to continue to allow STEP export forpersonal, non-commercial users. It remains in product unchanged and will not beremoved as other announced changes roll out this October and January.
        Toidan trolle!

        Comment


          #19
          Vs: Kõlari joonistamiseks CAD programmi

          Vist ikka saab vähemalt natukene ikka Fusion 360-e edasi kasutada. Sain sellise kirja, et STEP eksport jääb ikka alles ajutiselt. Ehk et kui palju kisa ei tõsteta, siis ülejärgmise uuendusega võidakse ikka maha võtta.

          STEP export will remain available for Fusion 360 for personal use.This removal of STEP export was previously announced as part of the changes to curb misuse of Fusion 360 for personal use by commercial users. This change had unintended consequences for the hobbyist community.

          For this reason, we have made the decision to continue to allow STEP export for personal, non-commercial users. It remains in product unchanged and will not be removed as other announced changes roll out this October and January.

          We want you to know, while the changes to the personal use entitlement were necessary, we remain committed to our community. You will continue to see development and investment in Fusion 360 for personal use.

          Comment


            #20
            Vs: Kõlari joonistamiseks CAD programmi

            Ma olen ka selgelt seda meelt, et Fusion 360 on ikkagi hetkel parim valik. See video abiks vaadata ... usun et neil on tõsi taga ja tasuta kasutust jagub veel mitmeteks aastateks.


            Ise kasutan mõlemat aga umbes nii et 9 projekti Fusionis ja 1 Sketchupis. Viimase edu on vast ainult kiirete kontseptsioonide tegemine ja suuremad ehitused. Terassid ja pergolad jms on lihtsamad Sketchupis teha minu arvates aga kõik mis 3D printerisse läheb või siis kõlari ehituseks või CNC alla seal on täiesti kindel ja pikk edu Fusion 360-l.

            Sketchupi 2017 free versiooni installeri leiab veel netist ka üles küll ja see töötab jätkuvalt ok. Pro-l on mõned väikesed edud aga sõltub väga milleks teda kasutada. Jooniste tegemine on üks mida tasuta ei saa ja teine on 3D objektide manipuleerimine... aga viimane on ka väga palju nigelam kui sama funktsionaalsus Fusionis.

            Comment


              #21
              Vs: Kõlari joonistamiseks CAD programmi

              Ma küll olen aru saanud, et on aeg hakata alternatiivi otsima. Autodesk kompab piire, et kui kinni saab vabakasutajate võimalusi keerata, enne kui nad loobuvad üldse panustamast vigade leidmise ja muuga ning on nõus raha maksma. Ehk nad tahavad kahte sellist asja korraga, mis pole reaalselt võimalik ja ilmselt tuleb neid piiranguid veel. Tema selgeks õppimine tundub ikkagi ajaraisk olema.
              See jutt, et kõik muutused on "best for DIY community" on muidugi BS. Mina küll kunagi selle eest raha välja ei annaks, kasutan teda liiga vähe ja ei teeni sellega raha. Seega otsin teise, võibolla natuke kehvema aga töötava asja.
              viimati muutis kasutaja moi; 30 m 2020, 16:21.

              Comment

              Working...
              X