Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton Starleti tuuning

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Visaton Starleti tuuning

    Tere!

    Pole mitmeid aastaid siia foorumisse sattunud, kuid nüüd on jälle aeg.
    Umbes 7 aastat tagasi ehitasin omal käel selle foorumi ja Vistaoni kodulehe abiga endale Starletid. Töötavad siiani väga hästi. Kuna hiljuti sai eluasemes tehtud remonti, siis aastatega küllaltki räsituks muutunud ilmega Starletid riivavad nüüd muu taustal silma. Pean vähe värskendama nende viimistlust.
    Kuid kuna juba lahtivõtmiseks läheb, siis mõtlesin, et võiks kõrgsagedused ka välja vahetada. Kuna mul on valjukad süvendatud esiküljega tasapinda, siis parim valik oleks näiteks G20 SC (mõõdult sama, ei pea süvendit üle freesima) Ning teeks uued filtrid paremate komponentidega. Mis arvate, kas on pointi? Praegu kõlarid originaalseisus (kõrgeteks DT94-8 ja filtrid ehitatud Visatoni enda komponentidega nende skeemi järgi)

    Terv

    #2
    Vs: Visaton Starleti tuuning

    Uuri lisaks Vifa XT25 mudeleid, miks mitte kui ka Founteki CD mudeleid.
    Samuti kuidas keskribaga rahul oled? Mul on olnud W130S ja ka W170S keskribaga kastid - võiks hinnata kui "suhteliselt head" ... ehk siis tegelikult võiks sinna ka midagi muud otsida. Näiteks samuti samuti Vifa/Seas toodangust.
    Üks näitlik projektilink ka http://www.troelsgravesen.dk/HDS164.htm

    PS. Lihtsalt filtrikomonentide vahetamine ussiõlisemate vastu tundub küll mugav kuid pigem sinna enesepettuse poole kalduv ettevõtmine.

    Edu.
    -

    Comment

    Working...
    X